Roxana Vancea a fost cerută de soție. Cum arată inelul de logodnă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 noiembrie 2019, 16:15
Roxana Vancea a fost cerută de soție. Antrenoarea de fitness și fostă asistentă de televiziune și partenerul său de viață, Dragoș Paiu, se pregătesc pentru a face pasul cel mare.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au o relație frumoasă și asumată. Chiar dacă inițial cei doi și-au ținut povestea de iubire departe de ochii curioșilor, ulterior, când s-au convins că sunt făcuți unul pentru celălalt, și-au asumat-o și iată că cererea în căsătorie nu a întârziat să apară.

Roxana Vancea, în culmea fericirii, a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu inelul de logodnă primit de la iubitul său. Dragoș Paiu este, de asemenea, antrenor de fitness și are un băiețel dintr-o relație anterioară care se înțelege de minune cu viitoarea sa soție, Roxana Vancea.

Roxana Vancea nu s-a sfiit să-și recunoască în mod public sentimentele. Fosta asistentă de televiziune i-a făcut iubitului său o declarație de dragoste impresionantă și emoționantă: “Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat ♥️ @dragos_syko”.

Vezi imagini cu Roxana Vancea și logodnicul său, Dragoș Paiu, dar și cu inelul de logodnă, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter