Roxana Vancea a ajuns piele și os: „Îmi doresc să mă îngraș, dar nu reușesc”. Cum arată acum fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 17:05

Roxana Vancea (32 de ani) nu se mai oprește din slăbit. Fosta asistentă de televiziune a dezvăluit că a ajuns să cântărească sub 50 de kilograme și și-ar dori foarte mult să se mai îngrașe.

Roxana și soțul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu se află în vacanță în Dubai, cu cei doi copii, micuțul Zian, în vârstă de doi ani și Milan, băiatul lui Dragoș din relația anterioară.

Citeşte şi: Roxana Vancea a ajuns cu fiul la spital. „Nu ai ce să îi faci acasă”

Fosta asistentă de la “Neatza cu Răzvan și Dani” a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din frumoasa vacanță și în imagini se poate observa cât de mult a slăbit. Roxana Vancea spune că “mănâncă orice”, dar nu se poate îngrășa. Ea și-ar dori să mai ia în greutate câteva kilograme pentru a reveni la forma fizică de dinainte de a deveni mamă.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Roxana Vancea la 45 de kilograme.

„În prezent am 45 de kilograme la o înălțime de 1.63 cm, sunt o persoană scundă. Acum mănânc orice, în momentul de față, pentru că îmi doresc să mă îngraș 3/4 kilograme însă nu reușesc. Atunci când eram „vecina” de la “Neața cu Răzvan și Dani” aveam 50 de kilograme dar nu făceam sport, doar ce făceam la facultate și cam atât.

În trecut, când eram mai grăsuță, am avut singur an în care m-am dereglat hormonal și m-am îngrășat 12 kilograme pe care le-am dat după aia jos în următoarele șapte luni. În rest sunt slabă de când mă știu, nu atât de slabă ca acum, dar tot timpul am avut undeva la 49/50 kilograme”, a declarat Roxana Vancea pentru click.ro.

Citeşte şi: Roxana Vancea, la sală în luna a șaptea de sarcină. Fanii, uimiți de cum arată: „Ce mică e burtica!”

Cât a fost însărcinată, Vancea s-a îngrășat și ajunsese la 50 de kilograme.

”Credeam că am pus 3 kg, dar când m-am urcat pe cântar mi-am dat seama că am pus 2,5. Astăzi am făcut 7 luni. Mănânc foarte mult, mănânc fructe non-stop, dar nu se pune, habar n-am. Nu mănânc dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, dar mănânc foarte multe.

Citeşte şi: Câte kilograme are Roxana Vancea la două săptămâni după naștere

Dacă mă pun la masă, mănânc un kilogram de nectarine, nu trei. Ieri am avut poftă de cartofi prăjiți cu cașcaval pane și mi-am făcut. Mănânc și nu mănânc neapărat foarte sănătos. Mănânc ce-mi vine. Am fost ieri la doctor și bebelușul e în grafic pentru săptămânile lui.” – spunea ea, în 2021, în a șaptea lună de sarcină.

Sarcina ei a fost una cu probleme și medicii i-au interzis să facă efort fizic solicitant pentru a nu-și pune fătul în pericol.

Citeşte şi: Roxana Vancea a dezvăluit dieta care o ajută să își întrețină silueta

“Eu am colul foarte scurt. Este o sarcină cu risc. Doctorul mi-a spus să nu pun mai mult de 10 kg. Am avut și o intervenție ca să-mi țină colul închis. Am un inel care îmi ține colul și cu asta m-a asigurat că va fi ok până aproape de naștere. Nu mă antrenez. Mi-a dat voie să merg pe bandă, dar doar atât. Nu alergare, nu mers alert, nimic” – a explicat Roxana.

Aducerea pe lume a primului ei copil a fost fără probleme. Iar la două săptămâni după naștere, fosta vedetă de televiziune slăbise deja patru kilograme.

„Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3 kg 200 g și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia”, dezvăluia Vancea, după ce a devenit mamă.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter