Roxana Vancea a confirmat sexul bebelușului. Ce nume va purta

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 12:44

Fosta asistentă TV Roxana Vancea (31 de ani) și soțul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu, vor deveni părinți anul acesta. Dragoș mai are un fiu, Milan, dintr-o relație anterioară. Micuțul a fost cel care a ales numele bebelușului.

Însărcinată în patru luni, Roxana a luat doar 800 de grame în greutate până acum. În plus, burtica abia se poate sesiza, ceea ce se întâmplă deseori când femeile se află la prima sarcină.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație.

Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat, era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, declara Roxana Vancea în mai 2021, la Kanal D.

Roxana Vancea a confirmat sexul bebelușului. Ce nume va purta

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Roxana a confirmat sexul bebelușului. Tânăra va avea un fiu, care va purta un nume ales de Milan. „L-am trimis pe Milan să le spună [părinților noștri] și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară.

«Vine barza?», îl întreabă tatăl meu. «Da, o să vină barza”, spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau, pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta. Am vorbit înainte cu Milan, ca să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară.

Citește și:

Lili Sandu, îngrijorată din cauza fiului ei: „Astăzi o să mergem la pediatru”

Răzvan Simion a dezvăluit când își vor boteza Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu fiul

George Burcea a confirmat sarcina Vivianei Sposub? „Ce ai la burtică, iubita?”

El concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”, a declarat Roxana Vancea.

„Vrea să îl numim Ayan”, a mai declarat Roxana luna trecută, în emisiunea Teo Show. „Mi-a fost rău în prima lună. Aveam grețuri. După două luni nu am mai avut nimic. (…) Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în ultimul trimestru va fi mai greu.

O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a mai declarat atunci. „La începutul sarcinii am avut și un chist pe un ovar. M-a speriat un pic.

Am vrut să îi anunț pe ai mei și pe părinții lui Dragoș imediat ce am ieșit de la doamna doctor, dar când mi-a zis de chist m-am speriat un pic și am anunțat după vreo trei săptămâni de tratament, după ce a dispărut chistul”, a mai spus Roxana în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter