Ștefan Stan lansează videoclipul piesei “You Give Me Love”

Ștefan Stan, câștigătorul concursului “Vocea Romaniei”, își lansează primul videoclip din carieră, luni, 19 martie, la Hollywood Multiplex. “You Give Me Love” este maniera lui Ștefan de a le mulțumi tuturor celor care l-au susținut și l-au votat pe parcursul emisiunii.
Videoclipul piesei care este compusă de Smiley a fost filmat la concept store-ul Delta Design sub regia Griffon& Swans. Povestea este aceea a unui cuceritor căruia nicio femeie nu-i poate rezista, dar care ajunge să își dorească să evadeze, sufocat fiind de atâta atenție.
Nu mai puțin de 11 modele superbe l-au secondat pe Ștefan Stan în acest videoclip care a beneficiat de cea mai performantă tehnologie de filmare.
Printre “ingredientele” folosite la filmări s-a aflat un bolid similar cu cel folosit de președintele Statelor Unite. La capitolul spectacol se mai înscriu: bătăile cu perne, baloanele de săpun și o cantitate impresionantă de confetti.

Mai bine de 50 de profesioniști și-au adus contribuția la realizarea unui videoclip deosebit care cu siguranta va fi bine primit de către fanii lui Ștefan Stan.

“Am avut senzația că sunt un star de la Hollywood, înconjurat de o echipă atât de numeroasă și de femei atât de frumoase. M-am simțit foarte bine pe platou și datorită faptului că am filmat împreună cu trupa mea, cu bunul meu prieten Alex Velea și am avut în permanență alături de mine pe cei de la Universal Music România.”, declară Ștefan.
Și dacă nu mai ai răbdare până la lansarea care va avea loc luni, poți viziona mai jos teaserul videoclipului “You Give Me Love”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter