Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, în prag de divorț: „O voi face după ce se termină şcoala”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 24 mai 2019, 12:49
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol formau unul dintre cele mai solide, discrete și de neclintit cupluri din showbizz-ul autohton, însă, din păcate pentru fani, cei doi actori au ajuns în pragul divorțului.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol se cunosc de 15 ani, iar de 12 ani formează un cuplu. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Ruxandra, și chiar dacă încă nu au semnat actele de divorț, actorii nu mai locuiesc împreună de aproximativ patru luni. Ioana Ginghină, deși rezervată în declarații, a oferit totuși câteva detalii despre perioada grea în care se află: „În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii. Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, – a declarat actrița pentru click.ro.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol si fiica lor, Ruxandra

Într-un interviu acordat cu câtev luni înainte să se afle despre despărțirea lor, Ioana Ginghină povestea despre viața ei alături de Alexandru Papadopol: ”El joacă la teatru, toată spectacolele sunt seara, normal că după 90% din spectacole rămâne la o bere. Nu stă până dimineaţă. Preponderent este mult mai mult decât mine (n.r. acasă). Eu ies cu fetele. Nu ştiu la ce oră vine, dorm. Am ani buni de când am scăpat de zona asta. Cred că un om dacă mai vrea să mai fie cu cineva este. Nu contează cât de geloasă eşti” 

Ioana Ginghină este pregătită pentru marea înfruntare, divorțul, și a ținut să puncteze că mai multe detalii va oferi la momentul oportun: „Probabil că tot eu voi anunţa la un moment dat ce se întâmplă. Dar nu e cazul acum pentru că lucrurile nu sunt clare. Şi atunci n-are rost să spun ceva şi să nu se mai întâmple”, – a continuat actrița.

Ioana Ginghină, 41 de ani, și Alexandru Papadopol, 44 de ani, s-au confruntat cu mai multe probleme în căsnicie, iar îndrăgita artistă nu s-a ferit să recunoască situația: „Da, au mai fost, iar lui Alexandru, la fel ca mie, nu ne place să vorbim despre problemele din viaţa particulară, ci despre proiectele pe care le avem. Nu voiam să vorbim despre viaţa personală”. – a încheiat Ioana Ginghină, încă soția lui Alexandru Papadopol.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter