Rikito Watanabe de la „Chefi la cuțite” are o iubită. Cine i-a pus inima pe jar

De Unica.ro, pe

Rikito Watanabe (27 de ani), fost concurent din sezonul 9 al show-ului “Chefi la cuțite”, a anunțat în mediul online că are o iubită. Riki, așa cum îl alintau ceilalți colegi din show-ul culinar, se plângea până acum că nu prea are noroc în dragoste, dar iată că acum a ieșit soarele și pe strada lui.

Riki este mai de mai bine de jumătate de an cu o tânără din Suceava, pe nume Bianca, dar cei doi au ținut relația secretă până acum.

Recent, Riki a dorit să-și împărtășească povestea de iubire cu toți cei care îl urmăresc în mediul online așa că a publicat pe conturile sale de socializare câteva fotografii cu iubita lui. Japonezul spune că iubita lui moldoveancă a făcut primul pas, scriindu-I pe Facebook că ar vrea să-l cunoască. Cei doi s-au întâlnit, s-au plăcut și s-au cuplat.

Suntem împreună de vreo șase luni, cam așa. Ne-am întâlnit pe Facebook prima dată, ea mi-a trimis mesaj mie și cam așa a început. Ea este Bibi, este din Putna, Suceava. Avem o relație cu mult râs, dragoste, și mă corectează atunci când mă uit la alte fete. Câteodată mă joc cu focul eu. Sper că suntem un cuplu frumos! – a scris pe pagina sa de Instagram Rikito Watanabe.

Citeşte şi: Cum se prepară salata de ou a lui Keed de la „Chefi la cuțite”

Citeşte şi: A murit Liviu Chiorpec, fost concurent și jurat la „Chefi la cuțite”

Citeşte şi: Narcisa Birjaru, prima reacție după câștigarea sezonului 9 „Chefi la cuțite”

Citeşte şi: Cum se prepară salata poloneză a Elwirei Petre din ediția specială „Chefi la cuțite”

Bianca i-a transmis lui Riki că îl iubește, iar când îl “corectează”, cum zice el, o face pentru că ține la el:

Te corectez? Of, of 😂😂O fac din dragoste pentru tine 😂🥺💖. Știi doar că te iubesc!

Postarea fostului concurent de la “Chefi la cuțite” a adunat peste 10 mii de aprecieri din partea internauților și multe mesaje de felicitări.

Felicitări👏 Ai făcut o alegere bună 👍🔝 Moldovencele sunt cele mai bune din toate punctele de vedere 🔝🔝🔝😉👍 Bibi, ai grijă de Riki!

Felicitări!❤️ Asteptăm nunta! 😂❤️

Bravo Riki, în sfârșit! 😂😂 Să vă țină! ❤️🙌

Felicitări, Diamantule! Să fiți fericiți împreună 🔥🔥🔥

Câtă iubireee! Vă urez tot ce este mai bine pe lume. Sănătate și să credeți mereu unul în celălalt. Pup, diamanelor! – sunt câteva dintre mesajele internauților pentru proaspătul cuplu.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter