Cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu la premiile Oscar 2023. Rihanna a făcut furori într-o rochie transparentă

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 13 martie 2023, 13:47

Premiile Oscar 2023 și-au desemnat câștigătorii. Dar adevăratul show s-a dat pe covorul roșu, unde celebritățile s-au întrecut în stil și eleganță.

Unele dintre cele mai cunoscute vedete internaționale au apelat la designeri cunoscuți pentru a face senzație în una dintre cele mai importante seri ale anului.

Oscar 2023: Cele mai frumoase ținute pe covorul roșu

Rihanna, Lady Gaga, Cate Blanchett, Michelle Williams sunt doar câteva din vedetele care s-au întrecut în ținute pe covorul roșu la cea de a 95-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film.

Lady Gaga a uimit pe covorul roșu, care de data aceasta a fost de culoarea șampaniei la gala premiilor Oscar 2023, când a sosit într-o rochie Versace neagră și riscantă, cu un top bralette și fustă joasă.

Citește și: Premiile Oscar 2023. „Everything Everywhere All at Once”, a plecat acasă cu cele mai multe trofee. Lista completă a câștigătorilor

Citește și: Motivul pentru care discursul lui Volodimir Zelenski a fost refuzat, din nou, la Gala Premiilor Oscar

Rihanna s-a clasat și ea pe primele locuri a listei celor mai bine îmbrăcate vedete la Oscar 2023, prezentându-și burtica de gravidă într-o rochie transparentă marca Alaia, cu decupaje de-a lungul șoldurilor.

Acesta este primul eveniment la care participă Rihanna, după ce a anunțat în timpul show-ului Superbowl că este însărcinată pentru a doua oară.

Pe covorul roșu de la Oscar 2023, Salma Hayek a ales o rochie portocalie Gucci cu franjuri, în timp ce Ana de Armas a optat pentru o rochie din organza și mătase semnată Louis Vuitton. Potrivit Daily Mail, această rochie a fost creată într-o mie de ore și a avut 650 de broderii și petale festonate 3D blazonate peste tot.

Citește și: Oscar 2023. Ce preparate speciale vor mânca vedetele de la Hollywood. Meniul a fost dezvăluit

Citește și: Cele mai mari controverse de la gala premiilor Oscar: De la palma lui Will Smith la intrusul gol-goluț / Video

Și Michelle Williams, care a fost nominalizată la categoria „cea mai bună actriță în rol principal”, la Premiile Oscar 2023, a strălucit într-o rochie semnată Chanel Couture, în timp ce câștigătoarea trofeului, Michelle Yeoh, a arătat spectaculos într-o rochie marca Dior.

Nu în ultimul rând, Cate Blachett a purtat cu mândrie o creație Louis Vuitton, care a adus-o în lista celor mai bine îmbrăcate vedete de la gala premiilor Oscar 2023.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus care sunt cele mai bine îmbrăcate vedete de la gala Oscar!

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter