Rihanna a purtat un colier pentru burtă, cu diamante, în valoare 1.8 milioane dolari la Oscar After Party

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 16 martie 2023, 12:09

Rihanna a dus stilul la un alt nivel. Artista, care este însărcinată cu cel de al doilea copil, a sărbătorit una dintre cele mai importante seri ale cinematografiei cu un lanț de diamante cu o valoare impresionantă: 1,8 milioane dolari.

Cântăreața a fost invitată la petrecerea organizată de Beyonce și Jay-Z după gala Oscar 2023, la Chateau Marmont și s-a făcut imediat remarcată.

Rihanna, colier cu diamante pentru burtă în valoare de 1.8 milioane dolari

Rihanna a făcut senzație la gala premiilor Oscar 2023, unde a purtat o ținută spectaculoasă ce i-a scos în evidență sarcina avansată. Însă, spectacolul avea să înceapă după ceremonie, la Oscar After Party.

Potrivit Page Six, artista în vârstă de 35 de ani a purtat peste 250 de carate de pietre Bayco, al căror cost total ar ajunge la 2.67 milioane dolari.

În afară de lanțul pentru burtă Rihanna a purtat și un colier cu trei rânduri de diamante ce conținea aproximativ 96 de carate de pietre prețioase în nuanțe de trandafir, o pereche de cercei uimitori în formă de flori care conțineau diamante de 12 carate și un inel uluitor.

Aceasta a fost a patra ținută pe care artista din Barbados a purtat-o în acea seară.

Citește și: Lady Gaga, plină de surprize la gala Oscar. Artista a urcat pe scenă nemachiată pentru ca oamenii „să o vadă pe adevărata Gaga” / Video

Pentru apariția ei la petrecerea de după Oscaruri, Rihanna a optat pentru o creație Valentino argintie, concepută special pentru ea de către directorul de creație al celebrei case de modă, Pierpaolo Piccioli.

Artista și-a completat look-ul cu o haină roz dramatică, precum și cu un chocker gros cu diamante și cercei asortați.

Citește și: Cel mai bine îmbrăcate vedete la petrecerile de după gala Oscar 2023. Heidi Klum a avut două ținute spectaculoase

Rihanna a ales pentru acest eveniment un machiaj strălucitor și și-a lăsat buclele brunete să-i cadă pe lângă umeri.

Artista, strălucitoare pe scena Oscar 2023

În aceeași seară, Rihanna a urcat pe scena Oscarurilor pentru a interpreta piesa „Lift Me Up” de pe coloana sonoră a filmului „Black Panther: Wakanda Forever”.

Atunci, cântăreața a purtat un sutien negru sub un top transparent plin de bijuterii. Apoi, Rihanna a îmbrăcat o fustă de mătase verde, un șal și mănuși asortate.

Citește și: De ce a refuzat Tom Cruise să participe la gala Oscar 2023: „Mai degrabă face ceea ce știe mai bine”

Citește și: Vedete care au dat greș pe covorul roșu la Premiile Oscar 2023. Ținutele cu care nu ar fi trebuit să apară în public

Cînd a ajuns pe covorul roșu, artista și-a expus burtica de gravidă într-o ținută de piele cu inserții transparente.

Rihanna a dezvăluit că așteaptă cel de al doilea copil cu iubitul ei, A$AP Rocky, când a susținut un concert pe scena Super Bowl, luna trecută.

Cântăreața mai are un băiețel în vârstă de 10 luni, al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum au arătat ținutele purtate de Rihanna în seara Oscarurilor.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter