Rihanna este din nou însărcinată. Artista a dat vestea la show-ul de la Super Bowl

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 10:21

Rihanna a anunțat că este însărcinată cu cel de al doilea copil. Artista a dat vestea în timpul show-ului pe care l-a susținut în pauza de la Super Bowl.

Cântăreața din Barbados și iubitul ei, A$AP Rocky, mai au un băiat, care s-a născut în mai 2022.

Rihanna, însărcinată pentru a doua oară

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a făcut un show de zile mari în pauza de la Super Bowl. Pe lângă momentele artistice care au impresionat întreaga lume, artista a făcut și un mare anunț: este însărcinată pentru a doua oară.

Îmbrăcată din cap până în picioare într-un costum roșu, cântăreața și-a descheiat bluza, dezvăluindu-și burtica de gravidă. Astfel, Rihanna a devenit prima artistă însărcinată care a concertat la Super Bowl.

Un reprezentant al artistei a confirmat sarcina pentru People.

Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, au devenit părinți pentur prima dată în luna mai a anului trecut, când artista a adus pe lume un băiețel, al cărui nume nu l-a dezvăluit până în prezent.

A$AP Rocky s-a aflat în public în timpul marelui show din pauza Super Bowl și a filmat performanța iubitei sale.

În timpul show-ului, Rihanna și-a mângâiat de câteva ori burtica, în timp ce a interpretat unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale: “We Found Love,” “Where Have You Been,” “Diamonds” și, ”Umbrella” și “Work”.

Citește și: Rihanna, despre provocările maternității: „Toată experiența e sălbatică, năucitoare”

Citește și: Forbes 2022: Rihanna, Taylor Swift și Beyonce, printre cele mai puternice 100 de femei din lume. Ce averi au cele trei dive

Citește și: Cum arată băiețelul artistei Rihanna. Primele imagini cu fiul cântăreței

Citește și: Rihanna, extrem de sexy în cel mai nou show Savage X Fenty. Cum a apărut artista pe podium

Artista este însărcinată în șase luni

Rihanna a dezvăluit că mai are trei luni până va deveni mamă pentru a doua oară și că i-a fost destul de greu să ia decizia de a urca din nou pe scenă.

Cântăreața a recunoscut că s-a gândit de două ori înainte de a accepta propunerea de a cânta la Super Bowl Halftime.

„Am întrebat: sunteți siguri? Mai am trei luni până nasc. Ar trebui să iau decizii majore acum? S-ar putea să regret asta”, a dezvăluit Rihanna, potrivit Hollywood Reporter.

Însă cântăreața a spus că faptul că este și va deveni din nou mamă i-a dat energia necesară pentru acest mare eveniment, mai ales că fiul ei în vârstă de 9 luni a urmărit show-ul.

„Când devii mamă, se întâmplă ceva și simți că poți cuceri lumea, că poți face orice. Iar Super Bowl este una din cele mai mari scene din lume și oricât de înfricoșătoare pare… este ceva entuziasmant în această provocare. Este important pentru fiul meu să vadă asta”, a afirmat Rihanna înainte de marele show.

Vezi în Galeria FOTO momentul în care Rihanna a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter