Rihanna, acuzată că s-a îngrășat. Vedeta devine un model negativ pentru tineri?

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Duminică, 04 iunie 2017, 15:31
Cântăreața americană, Rihanna, a fost suprinsă recent în niște poze care îi dezvăluie silueta mai mult decât voluptoasă. Jurnaliștii nu au întârziat să apară, aducând critici la adresa greutății sale supraponderală.

Se pare că în urmă cu câteva zile, Rihanna s-a afișat într-o ținută care nu-i punea deloc în evidență formele trupului, alegând să poarte o pereche de jeanși largi care îi măreau picioarele, dar și o cămașă oversized, ascunzându-i talia. Nu știm cu certitudine dacă vedeta chiar a luat considerabil în greutate sau pur și simplu stilistul personal a suferit de proastă inspirație în momentul în care i-a ales outfitul.

Cu toate acestea, gurile rele o condamnă pe Rihanna că odată cu noua apariție, aceasta va deveni un model supraponderal, influențând negativ mentalitățile fragede ale tinerilor care o urmăresc, fanii acesteia fiind majoritari copii.  Având în vedere că vedeta americană n-a avut niciodată o siluetă filiformă și este una dintre cele mai mari influencerițe la ora actuală, sperăm ca adolescentele să nu-i urmeze exemplul, alegând un stil de viață sănătos, în cazul în care zvonurile despre divă se dovedesc a fi adevărate. Uite ținuta care i-a pus în dificultate imaginea artistei!

 

Foto: Northfoto
Citește și: Delia, inspirată de Rihanna. Cele două s-au pozat într-un loc similar, în ipostaze asemănătoare!

Citește și: Regina Marii Britanii, ironizată de Rihanna în fotografii

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter