Richard Gere se căsătorește la vârsta de 68 de ani. Viitoarea mireasă este cu 33 de ani mai tânără

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 16 aprilie 2018, 14:59
Richard Gere se pregătește să ajungă din nou la altar. Îndrăgitul și carismaticul actor, în vârstă de 68 de ani, se va căsători pe data de 5 mai cu aleasa inimii sale, Alejandra Silva.

În ciuda diferenței impresionante de vârstă dintre cei doi, dar și în ciuda anilor săi, Richard Gere este pregătit să înceapă o nouă etapă în viața sa. Actorul va puncta astfel cel de-al treilea mariaj, amintindu-ne că a mai fost căsătorit cu actriţa Carey Love, cu care are un băiat, Homer James, în vârstă de 18 ani, dar și cu modelul Cindy Crawford.

Richard gere se insoara cu alejandra silva

Viitoarea mireasă, Alejandra Silva, este născută în Spania, are doar 35 de ani și este o femeie de afaceri de succes extrem de atrăgătoare. Aceasta a mai fost căsătorită în trecut cu magnatul minier Goving Friedland, cu care un băiat pe nume Albert. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani în Italia, chiar în timpul procesului de divorț al Alejandrei.

Richard gere se insoara cu alejandra silva

Pe lângă sentimentele puternice ce și le poartă, cei doi sunt uniți de aceași pasiune, aceea de a ajuta persoanele defavorizate. Richard Gere este cel mai înfocat susținător al Fundaţiei RAIS, sponsorizată de logodnica sa, fundație care sprijină persoanele fără adăpost.

Citește și – Ce metodă ingenioasă a folosit George Clooney pentru a-și cuceri soția

Citește și – Conchita Wurst a anunțat că are HIV

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter