Retrospectivă 2012: Cele mai frumoase nunţi ale vedetelor

De Sandra Sarbu, pe

Multe dintre celebrităţile din România au mers în faţa altarului anul acesta, unde şi-au unit destinele cu iubiţii şi iubitele. Au fost moment emoţionante, momente de bucurie, momente foarte, foarte importante din vieţile lor.
Delia Matache
Cântăreaţa a avut parte de o nuntă de septembrie, la mijlocul lunii, după ce în august s-a logodit cu iubitul Răzvan Munteanu la Târgu Jiu. Evenimentul a avut loc pe platourile Pro Tv din Buftea, iar printre artiştii care au cântat la nunta Deliei s-au numărat Horia Brenciu, Damian Drăghici, Andra şi Pepe. Invitaţii au fost încântaţi atât de locaţia petrecerii, dar şi de spectacolele muzicale.
Retrospectivă 2012: Cele mai frumoase nunţi ale vedetelor
Elena Gheorghe
Elena Gheorghe a avut parte de o nuntă de iulie în care s-au respectat tradiţiile – aruncatul buchetului, furatul miresei, primul dans al mirilor – dar a iniţiat şi propriul obicei, alături de noul soţ: au sărit în piscină. Cântăreaţa a povestit că a fost foarte emoţionată în ziua nunţii, care orice mireasă, de altfel.
Retrospectivă 2012: Cele mai frumoase nunţi ale vedetelor
Dana Rogoz
„Abramburica” a avut parte de una dintre cele mai boeme ceremonii ale anului. Vedeta s-a căsătorit la începutul lunii iunie cu Radu Dragomir, nunta fiind plănuită de cei doi până la ultimul detaliu. Invitaţii s-au minunat de cadrul de poveste în care au fost chemaţi – un cort alb, ridicat pe o pajişte verde, decorat cu flori, felinare şi colivii. Printre invitaţi s-au numărat Andreea Esca şi Alexandre Eram, Amalia Enache, Laura Cosoi, Adela Popescu, Aylin Cadîr, Iulia Vântur, Răzvan Fodor, Pavel Bartoş şi Cabral şi Andreea Ibacka.
Retrospectivă 2012: Cele mai frumoase nunţi ale vedetelor

Citeşte mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter