Regina Elisabeta ar fi avut cancer. Dezvăluiri uluitoare, făcute de un prieten de-al Prințului Philip

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 08 decembrie 2022, 18:31

Regina Elisabeta a II-a ar fi avut cancer, susține un prieten de-al Prințului Philip.

Gyles Brandreth a lansat o biografie a reginei Elisabeta a II-a, intitulată „Elizabeth: An Intimate Portrait” în care face publice mai multe aspecte ale vieții regretatei regine și a familiei acesteia.

Regina Elisabeta a II-a ar fi suferit de cancer

Una dintre aceste dezvăluiri este aceea că fostul monarh ar fi suferit de cancer. De asemenea, el Brandeth susține că regina Elisabeta a înțeles dorința Prințului Harry de a scris o autobiografie și că a făcut tot posibilul pentru a se asigura că Meghan Markle este fericită.

Deși s-a spus că regina a încetat din viață din cauza vârstei înaintate, realitatea ar fi cu totul alta. Gyles Brandreth, biograf regal și prieten de-al Prințului Philip, spune că adevărul este altul. Se pare că suverana se lupta cu o formă rară de cancer osos, mielom.

„Am auzit că regina avea o formă de mielom – cancer de măduvă osoasă – ceea ce ar putea explica oboseala ei și pierderea în greutate, acele „probleme de mobilitate” de care ni s-a tot spus pe parcursul ultimilor ei ani de viață”, a scris biograful regal în cartea sa, potrivit Mirror.co.uk.

„Cel mai comun simptom al mielomului este durerea de oase. În prezent nu există un tratament pentru asta”, a mai spus Brandeth.

Citește și: Ținuta pe care Kate Middleton regretă că a ales-o pentru Crăciun: „Chiar nu trebuia să port asta”

Stil de prințesă. Cum s-a schimbat garderoba lui Kate Middleton și ce culoare evită să poarte. Galerie foto

Regina a vrut ca Meghan Markle să fie fericită

O altă dezvăluire făcută de biograf este legată de soția Prințului Harry.

Regretata regină a făcut tot posibilul pentru a se asigura că Meghan Markle este fericită. Aceasta chiar i-ar fi spus că își poate continua cariera de actriță.

Regina Elisabeta și Meghan Markle s-au cunoscut pe când ducesa de Sussex încă juca în serialul „Suits”, iar suverana britanică i-a spus că „poate continua să fie actriță”.

Însă, după ce s-a logodit cu Harry, Meghan a renunțat la actorie și a preluat mai multe activități regale.

De asemenea, biograful regal susține că Regina Elisabeta a II-a „a înțeles” dorința lui Harry de a-și scrie memoriile. Aceasta i-a urat nepotului ei toate cele bune când acesta a părăsit Regatul Unit pentru a începe o nouă viață în California.

„Regina era devotată nepotului ei, Harry. Îl iubea, îl considera „foarte amuzant” și i-a dorit din inimă tot binele în noua lui viață pe care a căutat-o în California. De fiecare dată când o suna pe bunica sa, întotdeauna era transferat imediat către Majestatea Sa. Ea chiar i-a înțeles dorința de a-și scrie cartea, nu doar pentru bani, ci și pentru că își dorea să își spună povestea – să își spună adevărul”, a scris Gyles Brandreth.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Regina Elisabeta a II-a.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter