Regina Elisabeta a II-a a renunțat la un rol important în favoarea lui Kate Middleton

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 26 iunie 2019, 15:35
Kate Middleton a fost numită noua Patroană a Societății Regale de Fotografie, rol deținut de regina Elisabeta a II-a timp de 67 de ani.

Ducesa de Cambridge a strălucit de fericire marți după-amiază, după ce s-a aflat că regina, în vârstă de 93 de ani, i-a înmânat această sarcină specială, notează The Mirror.

Iar acest rol i se potrivește perfect lui Kate, în vârstă de 37 de ani, care a arătat un interes deosebit față de fotografie și a făcut câteva portrete superbe celor trei copii ai ei.

Purtând o rochie de vară, ducesa a participat la un workshop de fotografie în aceeași zi în care anunțul privind patronajul.

Vorbind cu un băiat în vârstă de 15 ani, Kate i-a dat câteva ponturi privind alegerea lucrurilor pe care le-ar putea fotografia.

„Doar privește la tot ceea ce te înconjoară. Poate se află în fața ta, sau mai departe, dar alege subiectul și concentrează-te pe el. Ieși cu camera afară. George și Charlotte iubesc când facem asta”, i-a spus Kate.

Ducesa de Cambridge le-a făcut multe fotografii copiilor lor, Prințul George (5 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (1 an), ce au fost apoi făcute publice.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kate Middleton la eveniment.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter