Rebel Wilson are interzis la Disneyland. Ce regulă a încălcat actrița

De Oana Savin, pe

Rebel Wilson a dezvăluit că i-a fost interzis accesul la Disneyland, după ce a încălcat una din regulile celebrului parc tematic.

În timpul unei apariții în show-ul The Daily Show, actrița a povestit cum, din cauza unui simplu selfie, nu a mai avut voie timp de 30 de zile să mai intre în „Cel mai fericit loc de pe Pământ”.

Rebel Wilson a încălcat regulile la Disneyland

Un selfie a costat-o pe Rebel Wilson intrarea la Disneyland. Îndrăgita actriță a mărturisit că nu se aștepta ca cei de la parcul tematic să nu îi mai permită să intre acolo.

„Mi-a fost interzisă intrarea la Disneyland pentru 30 de zile deoarece am făcut o fotografie într-o baie secretă, ceea ce este ilegal la Disneyland”, a spus amuzată Wilson, fără a explica ce înseamnă „baie secretă”.

„Oficial mi s-a interzis intrarea în Disneyland. M-au sunat și au spus: „Rebel, în care 30 de zile nu vrei să vii la Disneyland deoarece ești plecată la filmări sau ceva?”. Iar eu am spus: „Păi bine, iunie ar fi bine”, a povestit actrița.

Iar cei de la parcul tematic s-au asigurat că pedeapsa să se aplice în timpul programului ei ocupat, făcând ca această interdicție să nu fie o pedeapsă așa mare, notează ET Online.

Totuși, interdicția primită nu a împiedicat-o pe Rebel Wilson să dea câteva detalii din interiorul parcului temaic, inclusiv faptul că se presupune că există „bande de adulți și nume grozave precum Iepurii Albi, Copiii lui Thanos și Coco Locos”.

„Poartă veste asortate și se plimbă și fac chestii de bande prin Disneyland”, a precizat Wilson.

„Dar nu mă întrebați de unde știu de bandele de la Disneyland deoarece nu vă voi spune”, a precizat actrița.

Citește și: Rebel Wilson, de nerecunoscut. Actrița a slăbit 35 de kilograme

Citește și: Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima dată. Ce nume a ales pentru fetița ei

Citește și: Rebel Wilson și Ramona Agruma s-au logodit la Disneyland. Prima imagine cu inelul de logodnă

Citește și: Actrița Rebel Wilson, luată prizonieră sub amenințarea armelor în Africa

Disneyland, locația favorită a actriței

Disneyland reprezintă un loc special pentru Rebel Wilson, întrucât este și locația în care și-a cerut iubita de soție, luna trecută.

Recent, Wilson a vorbit cu Drew Barrymore în timpul unui episod al emisiunii acesteia și a dezvăluit că l-a sunat pe directorul Disney, Bob Iger, pentru a-i cere permisiunea pentru a face cererea în căsătorie în interiorul parcului tematic.

„Este șeful cel mare și m-am gândit, ei bine, dacă el zice da, atunci așa trebuie să fie. Și era predestinat să ne logodim la Disneyland”, și-a amintit Rebel.

„A trebuit să obțin o permisiune specială pentru a avea o zonă specială în care să fie introduși copacii topiari. Și am avut un violonist care cânta precum clasicii Disney și a fost foarte, foarte romantic”, a povestit actrița.

Rebel Wilson a dezvăluit că formează un cuplu cu Ramona Agruma în luna iunie a anului trecut. De atunci, actrița în vârstă de 42 de ani a devenit și mama unei fetițe, Royce, acum în vârstă de 3 luni. Fetița a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Rebel Wilson

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter