Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Gabi Bădălău ar fi petrecut sărbătorile cu Bianca Drăgușanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 ianuarie 2021, 12:31

În vara anului 2019, solista Claudia Pătrășcanu își anunța online separarea de partenerul de viață, Gabi Bădălau. În prezent, fostul cuplu luptă pentru obținerea custodiei fiilor lor. Fosta pereche are împreună doi fii, Gabriel și Nicolas.

De sărbători, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au aflat împreună în Dubai. Recent, Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații.

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Gabi Bădălău a petrecut sărbătorile cu Bianca Drăgușanu

„Într-un fel sau altul, știam, deoarece înainte de Crăciun cu o zi m-a sunat. I-a sunat pe copii, le-a spus că o să vină să-i vadă de Crăciun, apoi a luat telefonul și m-a cerut pe mine la telefon. M-a întrebat dacă poate să vină și i-am spus că da, poate să vină.

Nu a venit de Crăciun. La un moment dat, am aflat seara că este cu acea femeie la munte. Eu sunt obișnuită în momentul în care el spune că vine și nu mai vine. Le promite [copiilor] și nu face nimic.

Vă dați seama că sunt obișnuită. Se întâmpla și în căsnicie treaba asta. Viața lui este mai importantă. Să schimbe femeile, să se plimbe prin țări străine. Și dacă spune că este un om liber, nu prea este liber, credeți-mă!

Are o mulțime de responsabilități de care fuge și de la care s-a eschivat”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews. „Dacă el vrea să fie 100% singur, că tot spune că este un bărbat singur, ar trebui să nu mă mai țină pe holurile instanței și să-mi dea divorțul acela.”

Claudia Pătrășcanu: „Am avut o discuție cu el”

„E rușinos, e penibil. Eu încerc să le dau o educație frumoasă copiilor, să-i țin departe de aceste lucruri. Acum am făcut legătura de ce acum câteva zile, înainte să ajungă prin Dubai, am avut o discuție cu el în care mi-a spus că o să facă tot posibilul să ia copiii în Dubai.

Și mi-a zis: «De ce nu-mi dai copiii acum, în Dubai, să plec?». Probabil că avea de gând să plece împreună cu copiii mei și cu această femeie. Fiecare trebuie să stea în locul lui și să-și crească copilul așa cum știe.

Cum credeți că aș putea să las doi copii minori, să-i știu departe de mine, doi copii care nici acum nu se îmbracă singuri, nu mănâncă singuri, uneori îi mai ajut pentru că vreau să mănânce bine.

Acești copii vor avea ocazia să plece în vacanțele exotice ale tatălui și femeilor din viața lui în momentul în care vor decide ei. Astăzi avem întâlnire parentală la Protecția Copilului. Există o citație făcută de dinainte de sărbători”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost surprinsă alături de Gabi Bădălău

Gabi Bădălău, prima declarație după ce a fost surprins în Dubai cu Bianca Drăgușanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter