Răzvan Simion, dat în judecată. Fosta soție răbufnește: „Sunt datoriile lui din punct de vedere legal”

De Mădălina Manole, pe
Răzvan Simion trăiește de trei ani o frumoasă poveste de dragoste cu Lidia Buble, însă înainte a fost însurat timp de 15 ani cu Diana, femeia cu care are doi copii, pe Ianca și pe Tudor. Ei bine, se pare că paradisul nu e chiar paradis, având în vedere că prezentatorul de la Antena 1 încă mai are de rezolvat probleme din trecut legate de fosta soție.

Răzvan Simion și Diana au fost dați în judecată de asociația de proprietari a blocului în care au locuit în calitate de soț și soție ca urmare a datoriilor mari pe care le au la întreținere. Pentru a lămuri situația, Diana Simion a explicat pentru wowbizz că la partaj vila din Corbeanca i-a revenit ei, iar apartamentul cu pricina i-a rămas lui Răzvan, prin urmare toate datoriile din prezent îi aparțin integral acestuia: “În 2016, în momentul în care am divorțat, am făcut partaj, iar acel apartament i-a revenit fostului meu soț. La vremea respectivă, eu am renunțat la partea mea de proprietate pe acea locuință în favoarea lui! Ce să vă spun, era achitat totul la zi, și impozite, și întreținere, și facturi. Altfel nu se putea face partajul!

razvan simion si fosta sotie

Răzvan Simion și fosta soție, Diana

În concluzie, din clipa în care totul s-a terminat între noi și am facut înțelegerea în fața avocaților pe baza bunurilor, e ca și cum aș fi vândut! Acum, nu mai am absolut nicio legatură cu trecutul. De aceea, vă spun clar că nu trebuie să fiu chemată în niciun fel de calitate în fața oamenilor legii! Repet, din mai 2016, fostul meu soț figurează la Finanțe, sector 6, ca unic proprietar și sunt datoriile LUI din punct de vedere legal! Adevarul este acesta și nu poate fi contestat de nimeni”, – a declarat fosta soție a lui Răzvan Simion pentru sursa citată.

Citește și – Cum a reacționat Cabral când soția sa, Andreea Ibacka, a fost confundată cu fiica sa

Citește și – Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, declarații despre relație: „Ştiam că se va ajunge la asta”

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter