Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum arată vedeta acum

De Unica.ro, pe

Raluca Bădulescu (46 de ani) și-a făcut o nouă intervenție estetică la nivelul feței și este tare mândră de cu arată acum. Criticul de modă a apelat la o procedură modernă de remodelare a mandibulei pentru a arăta mai tânără.

“Am spus dintotdeauna că îmi place să arăt bine, să mă simt bine atunci când mă uit în oglindă, și mă îngrijesc de mine în acest sens, merg la tratamente minim invazive pentru că, să recunoaștem, de la o vârstă, doar acestea au efect. Norocul meu este că am un medic estetician foarte, foarte bun, care lucrează excelent și știe ce să fac pentru a avea rezultate naturale. De ceva timp mă deranja faptul că linia mandibulară nu mai era fermă, pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă, mai ales după ce am slăbit ceva kilograme”, a explicat vedeta de la Kanal D, într-un InstStory.

Raluca Bădulescu spune că procedura este minim-invazivă, iar rezultatele sunt pur și simplu senzaționale.

“Domnul doctor mi-a recomandat Face Contouring, o procedură minim-invazivă pe care o urmează vedete mari din America. Mi-a făcut câteva injecții fine de-a lungul mandibulei și aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență. Este pur și simplu genial că se întâmplă acest lucru fără operație, anestetie sau perioadă de recuperare. Să îi dea Dumnezeu sănătate domnului doctor că reușește să lucreze atât de bine și că mă temperează atunci când vin cu fel și fel de fixații. Știe când e prea mult și mereu echilibrează situația, iar asta înseamnă să fii un medic bun”, declară Raluca Bădulescu.

Vezi cum arată Raluca Bădulescu după intervenția estetică în galeria foto de mai sus.

Raluca Bădulescu încă depinde de banii părinților

Jurata show-ului “Bravo, ai stil!” povestea în urmă cu câteva săptămâni că se mai bazează și acum pe ajutorul financiar al părinților.

„Încă depind de banii părinților. Să nu vă imaginați că la vârsta asta nu mai pun mâna pe telefon: «Alo, am văzut o jachetă și mă tăvălesc». Pentru diferența de bani pe care nu o am, îi sun pe ai mei. Vreau să fiu pe picioarele mele, mă bucur că aici la Kanal D mi-am îndeplinit visul. Consider că mi-a dat Dumnezeu norocul să mă nasc într-o familie și să am tot. Fără sprijinul părinților mei nu știu dacă aș fi reușit să ajung unde sunt astăzi. Sprijinul părinților a contat, contează și va conta enorm”, a explicat Raluca Bădulescu.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter