Raluca Bădulescu:”Mănânc orice! Nu țin regim”. Cum de nu se îngrașă niciun gram deși nu-și refuză nicio poftă

De Unica.ro, pe

Raluca Bădulescu (46 de ani) se numără printre vedetele care au câștigat lupta împotriva kilogramelor nedorite. Pentru că avea probleme serioase cu greutatea, jurata de la “Bravo, ai stil!” a decis, în 2013, să apeleze la o operație de micșorare a stomacului.

În urma acestei intervenții, Raluca Bădulescu a reușit să dea jos aproximativ 70 de kilograme.

”După intervenția chirurgicală, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore ca să mă mai aranjez. Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș. Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi. Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact ca un bebeluș. Poți mânca piure de broccoli, piure de cartofi, foarte, foarte pasat. Poți consuma budinici din acelea, shake-uri, vitamine, pentru ca organismul să se simtă în forță”, povestea Raluca, în urmă cu câțiva ani, potrivit redacția.ro.

Au trecut opt ani de la momentul operației, care i-a schimbat Ralucăi viața cu totul, iar vedeta de televiziune se menține și astăzi într-o formă fizică foarte bună.

Raluca Bădulescu:"Mănânc orice! Nu țin regim". Cum de nu se îngrașă niciun gram deși nu-și refuză nicio poftă

Citeşte şi: Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților”

Citeşte şi: Smiley, un artist independent: „Am încredere în gusturile muzicale ale Ginei, însă în alegerea pieselor eu decid”

Citeşte şi: Adela Popescu are COVID-19. Cum se simte actrița

Citeşte şi: Ce pseudonime folosesc Prințul George și Prințesa Charlotte la școală pentru a-și ascunde identitatea regală

Raluca Bădulescu nu s-a mai îngrășat de când s-a operat și spune că mănâncă orice își dorește cu o singură condiție – cantitatea trebuie să fie foarte mică.

”Eu aşa fac şi mănânc orice, dar în cantităţi mici. Ideea e să nu măreşti cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu ţin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc şi fast-food din când în când. Poţi lua o gură dintr-o porţie de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculiţe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculiţe. Seara poţi mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă”, a adăugat Raluca Bădulescu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter