Raluca Bădulescu a spus ce intervenții estetice are la nivelul feței. „Groaznic mi-e frică de bătrânețe”

De Unica.ro, pe

Deși mulți o critică pentru intervențiile sale estetice, Raluca Bădulescu (48 de ani) a dezvăluit recent care sunt toate procedurile la care a apelat, de fapt, până acum, la nivelul feței.

Raluca Bădulescu a spus ce intervenții are la nivelul feței. „Groaznic mi-e frică de bătrânețe”

Cu 11 ani în urmă, Raluca a suferit o operație de micșorare a stomacului. În urma acesteia, a slăbit 70 de kilograme, numind respectiva intervenție una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat vreodată. În prezent, Raluca are 48 de kilograme și spune că se simte mai bine decât niciodată.

„Mănânc orice, dar în cantități mici. Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu țin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când. Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculițe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă”, declara Raluca Bădulescu în martie 2022, pentru Ego.

„Acum doi ani făcusem 80 de kg. Kilogramele în plus se vor mai aduna odată cu vârsta. Mă bucur mult, mult, mult. Am ajuns acum să am 48 de kg la 48 de ani, pentru mine este un vis împlinit. Sunt fix așa cum îmi doresc, vă rog nu-mi mai luați bucuria”, a mai spus recent, în podcastul „Te ascult”, găzduit de Ilinca Vandici.

Raluca Bădulescu: „Eu n-am intervenții estetice majore”

„Groaznic mi-e frică de bătrânețe. Simt nevoia să mă întind, să mă luminez, să mă întineresc și știe domnul doctor ce-mi trebuie. Fac botox la ochi, puține injectări cu cristale de calciu, acid hialuronic, buzele, cam atât. Eu n-am intervenții estetice majore. Le păstrăm pentru când voi avea 60 de ani. Mi le doresc, dar domnul doctor a zis să așteptăm. Eu le vreau pe toate. Am avut noroc de la Dumnezeu, părinții mei au gene foarte bune, arată extraordinar de tineri. Și fizic și psihic sunt superbi”, a mai spus vedeta TV.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Raluca Bădulescu, regrete după despărțirea de Florin Stamin. „Nu știu cum o să fie de acum înainte. E dragostea vieții mele!”

Citește și: Raluca Bădulescu, dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive

Citește și: Raluca Bădulescu s-a afișat în public cu noul iubit. Cine este și cu ce se ocupă bărbatul

Raluca a mai apelat și la o intervenție de mărire a bustului. În prezent, Raluca formează un cuplu cu medicul Rareș Gabriel Grigore.

Creatoarea de modă are un fiu, Alex, în vârstă de 20 ani, din căsnicia cu Vali Pungă. După despărțirea de Raluca, fostul manechin a plecat în Spania, unde are o agenție de modele masculine. De al doilea soț, Florin Stamin, Raluca a divorțat anul acesta, după 13 ani de căsnicie.

Raluca Bădulescu Florin Stamin

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viața noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu. Suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, declara Raluca Bădulescu în mai 2022, pentru WOWbiz.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter