Cât costă rochia cu care Raluca Bădulescu a făcut senzație la Bravo, ai stil!

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 05 aprilie 2023, 13:49

Reușește să se remarce indiferent de ținuta cu care se afișează. În garderoba Ralucăi Bădulescu se găsesc piese vestimentare scumpe, care o pun în valoare, dar și ținute la îndemâna oricui. Stilul ei este însă unic.

Ba mai mult, de când a reușit să devină victoriasă în lupta cu kilogramele și să arate ca un manechin, fie că poartă o rochie scurtă sau o fustă, reușește să treacă neobservată, de aceea putem spunem cu toată convingerea: Bravo, ai stil, Raluca Bădulescu!

Raluca Bădulescu, rochie de 1.150.00 de lei

Vedeta de la Kanal D2 ține întotdeauna pasul cu moda și poate fi considerată un exemplu pentru concurentele pe care le jurizează. Așa a fost și în prima ediției a emisiunii prezentată de Ilinca Vandici din sezonul 8. Raluca și-a făcut apariția într-o rochie mini, negru cu bej, model animal print, care costă nu mai puțin de 1.150.00 de lei.

Citeşte și: Raluca Bădulescu a spus ce intervenții estetice are la nivelul feței. „Groaznic mi-e frică de bătrânețe”

Vedeta Kanal D2, despre piesele cu greutate din garderobă

„Indiferent de tendințele în modă, sunt câteva piese care ar trebui să fie nelipsite din garderoba cuiva. Și aici fac referire la faptul că trebuie să alegem din modă ceea ne ne stă bine, ceea ce știm să purtăm, ce ne pune în valoare personalitatea, fizicul etc.

Nu orice lungime de rochie, de exemplu, ne pune în valoare silueta cum ar trebui. Niște basic-uri de calitate nu ar trebui să lipsească dintr-o garderoba, și aici mă refer la faimoasa rochie neagră, care poate fi aleasă de o lungime sub sau deasupra genunchiului, stiletto negri, de velur, de piele întoarsă, sandale negre clasice, o pereche de jeans, o cămașă albă și câteva tricouri de calitate.

O geantă din piele întoarsă, de dimensiune medie și o jachetă de piele, cu acestea închid lista lucrurilor de baza care nu ar trebui să lipsească din garderoba oricărei femei”, mărturisea vedeta Kanal D2, conform Wowbiz.

Citeşte și: Cu ce se ocupă, de fapt, noul iubit al Ralucăi Bădulescu. „Nu este estetician!”

Raluca Bădulescu, despre culoarea anului

Raluca Bădulescu crede că Viva Magenta, culoarea anului poate fi purtată în anumite combinații pentru a nu fi ostentativă.

„Culoarea anului 2023 este Viva Magenta, una foarte greu de integrat în ținutele vestimentare; adică, ori realizați un outfit din aceeași culoare, ori se pot combina diferite culori din aceeași gamă cromatică. Însă niciodată această Viva magenta nu trebuie combinată cu negru, decât dacă stăpânim foarte bine cunoștințele de styling și nici cu nuanțe care vin foarte mult in contrast.

Recomand, dacă doriți să purtați ținute în culoarea anului 2023, să integrați ținute în culori care să mai “îndulcească” această culoare, și anume, combinații cu auriu, argintiu, cu diferite nuanțe care să mai “stingă” din puterea culorii Viva magenta”, mai spune Raluca Bădulescu.

Foto: Facebook, Pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter