Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai, întrebări fierbinți pentru jurații „Bravo, ai stil!”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 27 martie 2023, 18:26

Denise Rifai i-a surprins pe jurații emisiunii „Bravo, ai stil!” de pe postul de televiziune Kanal D2. Jurnalista a mers pe platourile de filmare și le-a pus câteva întrebări roșii lui Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu.

Noul sezon “Bravo, ai stil!” începe duminică, 2 aprilie, la ora 19:00, la Kanal D2, odată cu lansarea noii stații de televiziune.

Denise Rifai, pe platourile emisiunii „Bravo, ai stil!”

Mai este foarte puțin până la lansarea postului de televiziune Kanal D2, odată cu începerea noului sezon “Bravo, ai stil!, ce va avea loc duminică, 2 aprilie, de la 19:00! În așteptarea acestui super eveniment, Denise Rifai a făcut o vizită surpriză în platoul „Bravo, ai stil!” pentru a le ura colegilor ei succes în noul sezon și pe noua stație de televiziune, Kanal D2.

Celebra prezentatoare a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” nu a pierdut ocazia de a le pune „temutele” întrebări roșii juraților emisiunii.

Ilinca Vandici și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, au primit-o cu bucurie pe Denise Rifai în noul platou al emisiunii și s-au conformat atmosferei „roșii” impuse cu grație și umor de carismatica lor interlocutoare.

Citește și: Momente grele pentru Otniela Sandu. Mama fostei concurente de la „Bravo, ai stil!”, diagnosticată cu o boală gravă

Citește și: Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat al emisiunii “Bravo, ai stil!”. A lucrat cu Claudia Schiffer și Penelope Cruz

Citește și: Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2: „Sunt recunoscătoare pentru că mă trezesc în fiecare dimineață” / Exclusiv

Citește și: Alexandra Ungureanu, fostă câștigătoare Bravo, ai stil!, despre cel mai mare regret: „Ani la rând am fost frustrată”

Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă?

La întrebarea “Ce ai în poșetă?”, Raluca Bădulescu a scos o geantă încăpătoare de sub pupitru și i-a uimit pe cei prezenți cu enumerarea ce părea fără sfârșit.

„Bomboane, ciocolată, covrigei, farduri, bijuterii…  orice dorești! De toate! Nu pot să vă arăt chiar tot!”, a spus cea supranumită „Regina Regească”.

Maurice a mărturisit că i se mai întâmplă să primească și el calificativul “Bravo, nu ai stil”, dar pentru el e important cine anume dă calificativul.  

„Depinde și cine îți spune. Ar trebui să te creditez foarte mult ca să-ți ascult părerea”, a spus Maurice Munteanu.

Alexandru Abagiu a dezvăluit care este produsul imbatabil de make-up care scoate pe oricine din încurcătură.

“Inteligența este cel mai bun produs de make-up. Și atâta timp cât transpare prin piele și nu pui prea mult „glet” pe suprafața ei, ai o sclipire specială”, a răspuns acesta.

Impresionată de vizita în platoul “Bravo ai stil!”, Denise Rifai le-a urat colegilor săi succes pe Kanal D2, noua stație TV care va emite din 2 aprilie.

“A fost o experiență interesantă, mi-ar plăcea să vin mai des pe platoul „Bravo, ai stil!”. Le doresc succes colegilor mei, de acesta dată la Kanal D2!  Am foarță mare încredere în acest proiect (Bravo, ai stil!)”, a spus Denise Rifai.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la vizita surpriză făcută de Denise Rifai la „Bravo, ai stil!”

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter