Constanția, dezvăluiri din culisele emisiunii „Bravo, ai stil!”. Ce spune despre unul dintre cei trei jurați: „A dat cu mine de pământ” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 21 aprilie 2023, 10:28

Constanția, una dintre concurentele noului sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”, a făcut dezvăluiri din culisele celebrei emisiuni de fashion. Aceasta a vorbit despre cei trei jurați, dar și despre adversarele sale.

Tânăra din Republica Moldova a dezvăluit că îi este foarte teamă de unul dintre jurați, iar acesta nu este Maurice Munteanu. De asemenea, ea a spus că Iris este cea mai sinceră concurentă al celui de al optulea sezon, dar și cea care iese la atac atunci când are ocazia.

Constanția, dezvăluiri din culisele emisiunii „Bravo, ai stil”

Constanția a mărturisit că îi este teamă de Raluca Bădulescu, întrucât aceasta a criticat-o cel mai mult, în timp ce despre Maurice Munteanu zice că abia așteaptă să îi comenteze ținutele.

„Îmi este teamă de unul dintre jurați. Culmea, de Maurice nu îmi este teamă, abia aștept să văd dacă e corectă ținuta. Mie îmi e frică de Raluca, pentru că a dat cu mine de pământ, de pereți cu o ținută și de atunci a băgat frica în mine”, a dezvăluit tânăra concurentă de la Bravo, ai stil, citată de Wowbiz.

„Mereu mă gândesc ce o să zică. Am făcut haz de necaz, nu a fost chiar o critică, mai mult miștocăreală de mine. Am râs ca să nu plâng, i-am înțeles umorul, glumele”, a mai spus Constanția.

Citește și: Cât costă rochia cu care Raluca Bădulescu a făcut senzație la Bravo, ai stil!

Citește și: EXCLUSIV! Gina Chirilă, despre „Bravo ai stil! Celebrities”: de cine îi este dor și s-ar mai întoarce?

Păreri despre celelalte concurente

De asemenea, Constanția și-a spus părerea și despre celelalte concurente, dar și despre cel de al optulea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”.

„Mie mi se pare că celelalte concurente sunt mult mai bune față de concurentele din sezoanele anterioare”, a precizat tânăra.

Citește și: Cum arată ținuta de aproape 30.000 de euro cu care Raluca Bădulescu a făcut furori la „Bravo, ai stil!”

Citește și: Cât costă blugii purtați de Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil!” Suma este fabuloasă!

„Mi se pare că acesta este unul dintre cele mai bune sezoane la nivel stilistic. Mi se pare că am evoluat toate și e greu, trebuie să fii cu un pas înaintea lor. Aș spune că cu Iris mă înțeleg cel mai bine, dar mă înțeleg bine cu aproape toate. Consider că nu suntem atât de rele să ne mâncăm între noi. E loc între noi de un sfat”, a mărturisit Constanția.

Totodată, concurenta spune că are un mic dezavantaj față de celelalte fete din concurs. Spune că are părul mult prea scurt și din această cauză nu și-l poate aranja în diferite moduri interesante atunci când defilează pe podium.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Constanția

Sursă foto: Instagram, Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter