Raluca Bădulescu, dosar penal pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 11:31

Raluca Bădulescu are probleme cu legea. Jurata de la “Bravo, ai stil!” a fost oprită în trafic de polițiști în timpul unui control de rutină și, în urma unui test rapid, oamenii legii au constatat că vedeta de la Kanal D conducea sub influența consumului de substanțe psihoactive.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal.

Totul s-a petrecut în noaptea de 12 noiembrie, la ora 03:21, în zona Dorobanți, din București. Dăpă ce testul polițiștilor a ieșit pozitiv la benzodiazepină, Raluca a fost dusă la Instituul Național de Medicină Legală (INML) pentru recoltarea probelor biologice.

„În noaptea de 11 spre 12 noiembrie, Raluca Bădulescu a fost testată și a ieșit pozitiv la benzodiazipină, o substanță care se regăseste în Xanax, Valium, medicamente cu efect tranchilizant. I s-au luat probe de sânge la IML și urmează să se dea raportul”, au declarat surse din Poliție pentru Click.ro.

Citeşte şi: Cum reușește Raluca Bădulescu să mănânce zilnic pizza, paste și ciocolată fără să se îngrașe

Citeşte şi: Ce relație este între Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Suntem mai mult decât prieteni!”

Citeşte și: Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum arată vedeta acum

Citeşte şi: Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților”

În urma incidentului, surse apropiate Ralucăi au declarat că ea luase un somnifer cu o seară înainte de a fi oprită de polițiști.

“Raluca a luat o pastilă de somn. Un somnifer. Problema e că l-a luat cu o zi înainte. Cu fix 24 de ore. A fost obosită, era agitată. S-a gândit să ia un somnifer ca să poată dormi. Avea o zi plină și avea probleme cu somnul. Organismul ei a păstrat urma pastilei. A rămas în corp, iar când Poliția a oprit-o a rezultat substanța în urma testului.

Proiectele pe care le are au obosit-o foarte tare. Cam asta a fost! Dar ea nu consumă substanțe, ori să ia somnifere în mod regulat”, au declarat, pentru sursa menționată mai sus, apropiați ai Ralucăi Bădulescu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter