Raluca Bădulescu, despre tendințele modei în sezonul toamnă-iarnă 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 11:23

V-ați pregătit garderoba pentru sezonul rece? Dacă nu, și dacă încă mai aveți nelămuriri cu privire la ce se poartă în această perioadă, criticul de fashion Raluca Bădulescu vă poate inspira cu câteva sfaturi utile în acest sens.

Jurata de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a explicat care sunt tendințele în moda acestui sezon toamnă-iarnă 2021, venind cu câteva propuneri vestimentare inedite.

Citeşte şi: Institutul Pantone a ales două culori reprezentative pentru anul 2021

„În acest sezon toamnă-iarnă, trenciul este o piesă vestimentară foarte importantă și, în același timp, foarte ușor de integrat în garderoba oricui. Fie că alegem nuanța clasică de trenci bej, fie că alegem fucsia, oricum ar fi, a se reține faptul că poate fi combinat cu pulovere groase oversize, cu pantaloni de piele, cu cizme cu toc sau fără. Trebuie acordată o foarte mare atenție proporției și formei trenciului. Trebuie aleasă încălțămintea în funcție de forma trenciului. Dacă nu ne dorim să purtăm cizme cu toc, se poate opta foarte ușor pentru bocanci; în niciun caz, clasicul trenci nu trebuie combinat cu ciocate. Trenciul este greu de dus către zona boho chic”, a explicat vedeta de la Kanal D.

Raluca Bădulescu a mai spus să ne inspirăm și din propunerile făcute de designerii vestimentari faimoși pentru fiecare sezon.

„Dacă studiem foarte atent propunerile pe care le lansează în ultima vreme designerii, cred că ne putem face o idee de cât  de versatilă este această piesă vestimentară și cât de ușor ne poate trece prin acest sezon friguros”, a încheiat jurata de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter