Cum reușește Raluca Bădulescu să mănânce zilnic pizza, paste și ciocolată fără să se îngrașe

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 noiembrie 2022, 15:35

În urmă cu opt ani, Raluca Bădulescu a luat o decizie care i-a schimbat complet viața, aceea de a-și micșora stomacul printr-o intervenție chirurgicală. Jurata de la “Bravo, ai stil!” a reușit, după intervenție să dea jos un număr impresionant de kilograme – circa 70. Pentru că acum are un fizic demn de invidiat și având în vedere schimbările fizice uriașe prin care a trecut, Raluca Bădulescu este adesea întrebată ce mănâncă.

Mulți se gândesc că are un meniu strict și plictisitor, dar nu este nicdecum așa. Jurata de la “Bravo, ai stil!” a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul frapante legate de meniul ei zilnic. Raluca spune că mănâncă zilnic ciocolată, pizza și paste, iar la prima ei masă solidă, după ce a suferit operația s-a delectat cu shaorma.

„Două felii de chec, o bomboană de ciocolată, o felie de pizza, un sfert de hamburger, două bucăți de brânză, două roșii cherry, o felie de șuncă și o porție mică de paste. Dar nu-mi refuz nimic. Ador dulciurile. Îmi place și shaorma. Asta am mâncat imediat dupa operație: shaorma. Mănânc constant hamburger. Mănânci o bucățică și gata, nu îți mai este foame. Peste jumătate de oră, o ora-trei, când vrei tu, îți mai tai o bucățică. Cartofi prăjiți și friptură, mai puțin. Nici mezeluri…

Dacă înainte de operație mi-ai fi dat atât de puțină mâncare, te-aș fi omorât, spărgeam masa și rupeam prietenia. Eu toată viața am mâncat prostii. Eu nu sunt fan al mâncării sănătoase, sunt foarte pofticioasă.…”, a spus Raluca Bădulescu, la Antena Stars.

Citeşte şi: Ghici ce meserii a avut Raluca Bădulescu înainte de „Bravo, ai stil!“

Citeşte şi: Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Citeşte şi: Meghan Markle, dată în judecată de sora vitregă. Ce reproșuri îi aduce aceasta

Citeşte şi: Raluca Bădulescu: „Încă depind de banii părinților”

Bădulescu mai povestea, în urmă cu câteva luni, că intervenția de la nivelul stomacului pe care a suferit-o implică un regim strict, bazat exclusiv pe ichide,  timp de o lună. Apoi, stomacul având dimensiuni mai mici se va umple mult mai rapid, iar senzația de ațietate va apărea după câteva îmbucături.

”După intervenția chirurgicală, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore ca să mă mai aranjez. Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș. Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi. Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact ca un bebeluș. Poți mânca piure de broccoli, piure de cartofi, foarte, foarte pasat. Poți consuma budinici din acelea, shake-uri, vitamine, pentru ca organismul să se simtă în forță”, a mărturisit vedeta.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter