Raluca Bădulescu, despre cea mai „nefericit îmbrăcată” artistă din România

De Unica.ro, pe

Ca persoană publică este destul de dificil să nu intri în vizorul criticilor vestimentari. Fiecare vedetă are un stil personal de a se îmbrăca, însă cum nimeni nu poate fi pe placut tuturor, vor exista întotdeauna dezaprobări din partea experților în fashion cu privire la hainele alese.

Raluca Bădulescu a spus recent care este cea mai prost îmbrăcată vedetă din showbiz-ul autohton.

„Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutatre stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui… Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta. Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei: hainele și stilul sunt una, mai ales ei ca artiști ar trebui să fie foarte preocupați de imagine și să apeleze la stiliștii care le pun în valoare personalitatea”, a spus Raluca Bădulescu, în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Raluca Bădulescu, despre cea mai "nefericit îmbrăcată" artistă din România

Citeşte şi: Antonia și Anda Adam, criticate de Iulia Albu: „Nu-mi plac silicoanele lor. Prefer femeile fără implant mamar”

Citeşte şi: Mama Elodiei Ghinescu, mărturisiri șocante despre Cristian Cioacă

Citeşte şi: Agresoarea Cristinei Joia, condamnată cu suspendare pentru lovire și alte violențe

Citeşte şi: Dan Bittman șochează din nou. De ce a ales să se vaccineze cu serul produs de AstraZeneca

Vedeta a mai spus că există perfecțiune din punct de vedere vestimentar, dar astfel de exemple de vedete foarte bine îmbrăcate sunt, din păcate, mult prea puține la noi.

„Există și artiști perfecți, care îmi plac la nebunie, dar exemplele negative sunt mai multe. Și există dablaua asta de a-i copia pe cei de afară. Nu trebuie să mai copiem, ci să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei. Să nu mai ia totul personal!Ne întâlnim la evenimente si spun: Ce-ai avut cu mine de ai spus că nu-mi stă nu știu ce bine…”, a adăugat Raluca Bădulescu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter