Cu o pungă pe cap, pe covorul roşu. Ghiceşti actorul?

De Sandra S., pe

Un comportament bizar de când au apărut ultimele două filme în care a jucat: a început să scrie aproape zilnic pe Internet că nu mai este o persoană faimoasă, iar acum a apărut pe covorul roşu purtând pe cap o pungă de hârtie, cu acelaşi mesaj scris pe ea.
Shia LaBeof se afla la festivalul de film de la Berlin, chiar la premiera Nymphomaniac, cea mai nouă producţie cinematografică a lui Lars von Trier. Actorul a ales să poarte un costum elegant, de seară, pe care l-a asortat cu o pungă de hârtie „chic”, pe care a scris „Eu nu mai sunt faimos”.
Cu o pungă pe cap, pe covorul roşu. Ghiceşti actorul?
Mesajul se referă la un anunţ făcut în urmă cu ceva vreme de către actor, în care spunea că cel mai nou proiect artistic al său este să se retragă din viaţa publică. Şi totuşi, se pare că această „pensionare” de la celebritate nu include şi apariţiile foarte publice în diferite colţuri ale lumii.
Cu o pungă pe cap, pe covorul roşu. Ghiceşti actorul?
Cu toate acestea, Shia LaBeof are un comportament cel puţin ciudat de mai multe luni – a fost acuzat că a plagiat o nuvelă grafică a artistului Daniel Clowes, pe care a transpus-o într-un film pentru festivalul de la Cannes de anul trecut. O altă reacţie ciudată a lui a fost să plece din timpul unei conferinţe de presă, după ce a răspuns la o întrebare cu un citat fără sens – de asemenea „împrumutat” de la fotbalistul Eric Cantona al echipei Manchester United, în 1995.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter