Program de ducesă. Ce face Kate Middleton într-o zi obișnuită

De Oana Savin, pe
Multe femei își doresc să devină prințese, regine, ducese sau să aibă orice alt titlu și să facă parte dintr-o familie regală și asta datorită luxului și a ținutelor superbe cu care se afișează regalitățile. Însă nu totul este numai distracție, realitatea este cu totul diferită.

Mulți consideră că ducesa Kate are o viață perfectă. Dar să fii soția prințului William nu este chiar atât de uimitor pe cât ți-ai închipui, iar Kate este nevoită să jongleze cu foarte multe lucruri într-o singură zi.

Mamă a trei copii, ea trebuie să își împartă timpul între familie, evenimente oficiale și chiar să plimbe câinele.

Iar când vine vorba despre ținutele ei, Kate își schimbă outfit-ul de 4-5 ori pe zi. Iar asta este destul de obositor.

Potrivit Vanity Fair, ducesa în vârstă de 37 de ani se schimbă de haine când își duce copiii la școală, vizitează o organizație caritabilă, merge la ceaiul de după-amiază sau la o cină formală.

Și când nu este la evenimente și întâlniri, Kate se confruntă cu rezolvarea mai multor treburi precum cumpărăturile la supermarket, are grijă de copii și îi gătește soțului ei. Ba chiar iubește să facă gemuri și dulcețuri.

Ducesa a fost întotdeauna orientată către fitness și se bucură de activități precum alergare, mers pe bicicletă și încorporează aceste valori în rutina ei zilnică.

Kate este dependentă de exerciții. Pippa și Kate își iau în serios fizicurile tonifiate. Ducesa este un fan și al CrossFit și yoga, aleargă în fiecare zi și își face exercițiile fără un antrenor personal”, a dezvăluit o sursă regală.

După toate acestea, ducesa își petrece seara la un eveniment elegant. Câteodată cuplul regal merge într-un pub local unde se relaxează și când nu vor să fie fotografiați rămân în casă și se uită la DVD-uri.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter