Prințul Harry, desemnat de revista People „cel mai sexy membru al unei familii regale”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 26 noiembrie 2020, 13:10
După ce anul trecut a fost desemnat de revista People „cel mai sexy tată din lume”, prințul Harry a fost ales anul acesta „cel mai sexy membru al unei familii regale”. 

Deși a renunțat la îndatoririle sale regale pentru a se muta în California alături de soția sa Meghan Markle și de fiul lor Archie, prinţul Harry rămâne una dintre cele mai îndrăgite fețe regale din întreaga lume. Drept dovadă stă faptul că cititorii revistei People l-au desemnat „cel mai sexy membru al unei familii regale”. În 2019, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost ales „cel mai sexy tată din lume”.

Citește și: O româncă, cea mai frumoasă femeie din Europa

În topul celor mai sexy principi se află și fratele său, prințul William, prinţul Carl Philip al Suediei, prinţul Felix al Luxemburgului şi prinţul Abdul Mateen din Brunei.

De asemenea, în opinia cititorilor revistei People, de neegalat la capitolul staruri sexy sunt Brad Pitt, George Clooney, Denzel Washington, Robert Redford și Idris Elba.

Printre cei mai sexy frați celebri au fost aleși Liam, Chris și Luke Hemsworth, Andrew and Chris Cuomo, fiii lui Goldie Hawn, Oliver Hudson și Wyatt Russell, Chris și Scott Evans, Joe, Nick și Kevin Jonas.

Cititorii au decis și cine a avut cel mai incitante postări în social media în perioada carantinei provocată de pandemia COVID-19: Shawn Mendes, Jason Derulo, Jake Gyllenhaal, Justin Bieber și Tyler Cameron.

Citește și: Michael B. Jordan, desemnat Cel mai sexy bărbat în viaţă în 2020

La categoria „cel mai sexy tată din lume” finaliștii au fost Ed Sheeran, Artem Chigvintsev, Zayn Malik, Joshua Jackson și Joe Jonas, care a fost și cel mai admirat.

Intră în GALERIA FOTO să vezi cum arată cei mai sexy prinți din lume.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter