Prinţişorul George la 8 luni. Vezi cât de mult a crescut! Video

De Geo Berciu, pe

Familia ducilor de Cambridge şi fiul lor, prinţişorul George au apărut într-o nouă fotografie, la aproape 8 luni de la naşterea micuţului.
Prinţul George a fost fotografiat din nou, alături de părinţii săi, Ducesa de Cambridge şi Prinţul William, la fereastra apartamentului 1A a Palatului Kensington, noua casă a familiei. Cu ochii căprui precum ai mamei şi părul blond la fel ca al tatălui său, Prinţul George, cel mai mic membru al Casei Regale britanice, a pozat alături de părinţii săi în mod oficial, pentru prima oară în ultimele cinci luni. Prinţul George apare în poză uitându-se la câinele familiei, cocker-spanielul Lupo, în timp ce părinţii lui se uită în cameră şi zâmbesc, exact aşa cum s-a întâmplat şi la pozele în care noul membru la familiei a fost prezentat în mod oficial.
Prinţişorul George la 8 luni. Vezi cât de mult a crescut! Video

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Bebeluşul a fost botezat la capela regală a palatului Saint James din Londra, pe 23 octombrie 2013. La doar câteva luni de la naştere, prinţul George al Marii Britanii a fost inclus pe lista celor mai fascinanţi 10 oameni din lume pe anul 2013 realizată de jurnalista americană Barbara Walters.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter