Prințul Charles are COVID-19 a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 februarie 2022, 09:54

Prințul Charles a fost testat pozitiv pentru COVID-19 joi, 10 februarie. Este a doua oară când fiul reginei Elisabeta a II-a trece prin această boală.

Prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, are din nou COVID-19. Acesta a mai fost bolnav și în martie 2020, dar a avut simptome ușoare și s-a vindecat repede. Nu există informații despre starea lui de sănătate actuală. Fiul reginei Elisabeta a II-a și ducesa de Cornwall s-au vaccinat în februarie 2021, iar în luna decembrie au confirmat că au primit și doza booster.

În această dimineaţă prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi se află în prezent în autoizolare. Alteța Sa Regală este profund dezamăgit pentru că nu va putea participa la evenimentele de astăzi din Winchester (n.r – pentru a marca 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a) și va căuta să-și reprogrameze vizita cât mai curând posibil”, a precizat într-o declaraţie pe Twitter reşedinţa oficială a prinţului, Clarence House.

Prințul Charles s-a întâlnit recent cu regina Elisabeta a II-a

Prințul Charles și soția lui, Camilla, au participat miercuri seară la o recepție organizată la British Museum. Acolo a purtat discuții cu mai mulți invitați, printre care ministrul britanic al internelor Priti Patel și cu cancelarul Rishi Sunak. Un purtător de cuvânt al lui Sunak a declarat că ministrul a fost testat negativ pentru COVID-19 joi, potrivit BBC.

Citește și: Cu ce meniu l-a așteptat Vladimir Putin pe Emmanuel Macron la Kremlin

Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram

Cât costă sandalele pe care Delia le-a purtat de ziua ei

Mama suspectată că și-a maltrat bebelușul în Danemarca, vizitată în închisoare de fratele ei: „Nimeni nu o înțelege, ea nu stăpânește bine nici engleza, daneza nici atât”

Surse din cadrul Palatului Buckingham susțin că prințul s-ar fi întâlnit cu mama sa cu două zile înainte să fie testat pozitiv la Castelul Windsor. Suverana britanică nu prezintă niciun simptom, dar este monitorizată de medici.

Camilla, ducesa de Cornwall a fost testată negativ pentru COVID-19.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter