Prințul Charles, noi detalii despre starea de sănătate a Reginei după vindecarea de COVID-19

De Adelina Duinea, pe

Regina Elisabeta a II-a (95 de ani) a fost diagnosticată cu COVID-19 la sfârșitul lunii februarie. Atunci, Palatul Buckingham declara că suverana avea simptome „ușoare, ca ale unei răceli”. Deși monarhul ar fi vrut să-și îndeplinească obligațiile regale din izolare, din cauza simptomelor le-a amânat.

Prințul Charles, noi detalii despre starea de sănătate a Reginei după vindecarea de COVID-19

Recent, într-o vizită în orașul Southend-on-Sea, prințul Charles (73 de ani) a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei lui. „L-am întrebat pe prinț despre mama lui, iar el mi-a zis: «Este mult mai bine acum, a fost o formă foarte ușoară!». A fost puțin îngrijorător pentru că Regina are o vârstă, dar cred că este absolut minunată”, a declarat jurnalista Janice Jacom, potrivit People.

„L-am întrebat cum se simte mama lui și a zis că a avut o formă blândă de COVID-19, deci este ok”, a mai declarat localnicul Raymond Gibson, pentru revista Town & Country.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

Ce au făcut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară

Marți, 1 martie 2022, Regina a fost văzută pentru prima oară după diagnostic. Suverana a avut două întâlniri virtuale cu ambasadori străini. În imagini, Regina este surprinsă într-o rochie verde, accesorizată cu perle.

Săptămâna trecută, Regina și-a anulat angajamentele virtuale din cauza simptomelor. Cu toate acestea, miercuri, 2 martie, monarhul a discutat cu prim-ministrul britanic Boris Johnson.

Duminică, 27 februarie, Regina a fost vizitată de prințului William (39 de ani) și de soția lui, Kate Middleton (40 de ani), care au venit însoțiți de copiii lor, prințul George (8 ani), prințesa Charlotte (6 ani) și prințul Louis (3 ani). Reuniunii i s-a alăturat și prințesa Beatrice, însoțită de fiica ei, Sienna, în vârstă de 5 luni.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter