Cum arată „Casa albastră” de la Viscri a Prințului Charles

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 mai 2022, 10:46

În perioada aceasta, Prințul Charles se află în România, în tradiționala sa vizită la rudele de aici. Charles a fost primit de Majestatea Sa Margareta, care îi este verișoară, și de soțul ei, Alteța Sa Regală Principele Consort Radu Duda, la Palatul Elisabeta. Prințul Charles are două proprietăți în România – una în valea Zălanului, județul Covasna, și una în Viscri, județul Brașov.

Charles a cumpărat “Casa albastră” din Viscri în 2006, iar an de an revine pe meleagurile românești pentru a se relaxa și a se bucura de frumusețea împrejurimilor. Vezi cum arată casa de la Viscri a Prințului Charles în galeria foto de mai jos.

“Casa albastră” din Viscri a fost numită astfel deoarece are pereții exterior albaștri. Locuința are șapte camere duble, un living, o sufragerie și o bucătărie.

Camerele sunt amenajate în stil local, cu mobilier tradițional, însă are și accente moderne. Băile casei albastre sunt decorate cu plăci ceramice pictate manual, în stil transilvănean, iar tapetul cu model și obiectele decorative din lemn dau un aer rustic încăperilor.

Citeşte şi: Shakira va fi trimisă în judecată pentru evaziune fiscală de 14,5 milioane de euro

Citeşte şi: Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate. „Aș putea intra în Cartea Recordurilor!”

Citeşte şi: Ray Liotta a murit în somn. Starul din „Goodfellas” avea 67 de ani

Citeşte şi: A murit muzicianul Andrew Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode

În gospodărie există și un hambar din lemn cu tavan înalt, pereți acoperiți cu rafturi în care stau cărți din literatura românească. Ca obiecte de decor, pe alocuri se regăsesc câteva ii vechi, recondiționate. Cuptorul tradițional pe lemne, și nici șura în care se află o terasă spațioasă, nu lipsesc din gospodărie.

“Casa albastră” poate fi vizitată și închiriată de turiști. O noapte în apartamentul Prințului Charles costă 140 de euro, iar restul camerelor au prețuri cuprinse între 90 și 120 de euro, potrivit a1.ro.

Foto – Hepta / captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter