Prințul Andrew, confirmat cu COVID-19. Acesta s-a întâlnit cu regina Elisabeta a II-a în ultimele zile

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 14:53

Prințul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost depistat cu COVID-19. Acesta nu va mai participa la Jubileul de Platină, care marchează 70 de ani de domnie ai mamei lui.

Prințul Andrew a aflat că are COVID-19 după ce a făcut un test de rutină. Acesta nu va putea participa la evenimentele dedicate reginei cu ocazia Jubileului de Platină.

După efectuarea unui test COVID de rutină, Prințul Andrew a fost testat pozitiv și a anunțat cu regret că nu va mai participa la ceremonia de vineri, a transmis un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, potrivit Mediafax.

Citește și: Cum a intrat fiica lui Dan Diaconescu la Medicină fără examen de admitere

Schimbare în juriul „Te cunosc de undeva”. Cine a înlocuit-o pe Andreea Bălan

Brigitte și Florin Pastramă divorțează. „M-am săturat să trăiesc în scandaluri”

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Se pare că ducele e York s-a întâlnit cu Regina Elisabeta a Marii Britanii în ultimele zile, însă a fost supus regulat testelor COVID-19, iar din momentul în care a fost testat pozitiv a întrerupt vizitele. Acesta nu a apărut nici ieri, 2 iunie, la faimoasa paradă Trooping the Color, în cadrul căreia regina Elisabeta a II-a și alți membri ai familiei regale au apărut la balconul Palatului Buckingham.

Prințul Andrew, al treilea copil al reginei și al prințului Philip, a fost deposedat de titlurile sale militare, după ce a fost implicat într-un scandal de agresiune sexuală.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter