Prințul Albert, prima declarație despre Charlene după ce s-a spus că divorțează. Cum a făcut-o fericită pe Prințesă

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 12 aprilie 2023, 17:50

Albert de Monaco încearcă să spulbere zvonurile care spun că mariajul lui cu Charlene se apropie de o ruptură. Prințul a dezvăluit că soția sa este „emoționată și fericită” de proiectul regal de restaurare a Palatului, asta în timp ce mulți cred că povestea celor doi se apropie de final.

Albert, în vârstă de 65 de ani, susține că soția sa, în vârstă de 45 de ani, e bucuroasă că frescele renascentiste din Palat au fost readuse la viață, asta după ce alți membri regali le-au acoperit cu vopsea.

Cum încearcă Albert să alunge zvonurile despre divorț

Prințul pare că vrea să spună cu asta că el și frumoasa blondă cu care își împarte viața continuă să împartă același acoperiș.

Albert de Monaco a vorbit pentru prima dată de când cei de la Palat au emis o declarație în care neagă că cei doi sunt în proces de divorț. După ce publicația franceză ROYAUTÉ a anunțat că mariajul lor de 12 ani se apropie de sfârșit, un purtător de cuvânt a spus că Albert și Charlene „negă oficial zvonurile rău intenționate lansate de revistă”.

În ultimele săptămâni, cei doi au părut mai uniți ca niciodată, iar de curând au participat la o slujbă în memoria regretatul tată al Prințului Albert, Prințul Rainier.

Prințul Albert, care îi are pe gemenii de opt ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, cu Charlene, a vorbit pentru revista Hello! despre lucrările de restaurare de la Palat și despre lucrurile care o fac fericită pe soția sa.

Citeşte și: Charlene și Albert de Monaco, despărțirea care zguduie familia regală. Anunțul făcut de regali

Când a fost întrebat despre jumătatea sa, care s-a născut în Africa de Sud, el a spus: „Prințesa Charlene a fost încântată că am reușit să îndeplinim această muncă. Anul trecut, le-a arătat unora dintre oaspeții săi apartamentele de stat și frescele, asta arată cât de mult îi pasă de proiect”.

Albert și Prințesa Charlene, un mariaj de fațadă?

Când au apărut pentru prima dată zvonuri despre divorț, luna trecută, fanii regali au observant că fosta înotătoare olimpică s-a afișat la Milano fără verighetă, dar și fără Albert.

Cu toate acestea, puțin mai târziu, cei doi au apărut împreună la premiile Monte Carlo Woman of the Year. Bârfele s-au amplificat atunci când Prințul Albert a apărut la Balul rozelor din Monaco fără soția sa.

În interviu, Prințul Albert a vorbit și despre regretata sa mamă, Grace Kelly, diva de la Hollywood, care a început pentru prima dată să decoreze Palatul când s-a mutat la Monaco, după căsătoria cu Prințul Rainier.

Citeşte întreaga ştire: Charlene s-a afișat la Milano cu bodyguardul și fără verighetă, iar Albert de Monaco a fost la bal cu sora lui, Caroline

Albert de Monaco crede în ajutorul divin

Albert și-a descris mama ca fiind o femeie cu mult bun-gust. El a mărturisit că are convingerea că părinții lui îi veghează familia. „Ne vor încuraja să continuăm pe această cale”, a precizat el.

Învăluit în mister, mariajul lui Albert cu Charlene a trecut de-a lungul timpului prin mai multe scandaluri. Totul a început când Prințesa a lipsit din Monaco în cea mai mare parte a anului 2021 pentru a urma un tratament medical în Africa natală. Apoi, blonda a fost internată într-o clinică din Elveția, unde s-a tratat pentru epuizare. Deși și-a reluat îndatoririle regale, în aparițiile ei publice continuă să emane multă tristețe.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter