Un an de la nunta regală. Prinţul William şi Kate, în atenţia presei mai mult ca niciodată

De Sandra Sarbu, pe

Prinţul William şi Kate Middleton – acum ducesă de Cambridge – şi-au unit destinele în urmă cu un an, pe data de 29 aprilie, în cadrul unei nunţi demne de… prinţi şi prinţese.
Evenimentul a fost urmărit de milioane de telespectatori din întreaga lume, atât pe Internet cât şi la televizor, iar zeci de mii de oameni au fost prezenţi la Westminster Abbey, unde a avut loc nunta. Ceremonia a crescut vânzările publicaţiilor, hainelor şi chiar şi ale excursiilor în Anglia, în special la Londra.
Dacă până anul trecut mai toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură nunta celor doi tineri, anul acesta toţi ard de nerăbdare să afle dacă şi când vor avea Kate şi William un copil – mai ales că atât Regina Elisabeta a II-a cât şi prinţesa Diana au făcut primul copil în primul an de căsnicie.
Un an de la nunta regală. Prinţul William şi Kate, în atenţia presei mai mult ca niciodată

Este sau nu însărcinată?

În primele luni după căsătorie, presa a tot speculat posibilitatea unei sarcini, trăgând repede concluzii cu fiecare ocazie. Odată a fost anunţat că ducesa este însărcinată după ce a cerut în mod special varză de Bruxeles – un aliment bun pentru a creşte fertilitatea. Cu altă ocazie s-a vehiculat că ar fi rămas gravidă după ce a refuzat să guste o pastă de alune în timpul unei vizite în Statele Unite – femeile însărcinate sunt sfătuite să evite alunele.
Cert e că cei doi vor hotărî singuri când este momentul potrivit să devină părinţi, aşa cum au făcut până acum: au trăit în ritmul lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter