Poze: Uite ce bine arată ducesa Kate, însărcinată în opt luni

De Erika Chivu, pe

Ducesa Kate şi soţul ei, prinţul William, au participat ieri la o ceremonie oficială, prilej pentru britanici să admire încă o dată burtica viitoarei mămici.
Deşi este însărcinată în aproape opt luni, ducesa Kate Middleton arată parcă mai bine ca niciodată. Ea a fost superbă ieri, la o ceremonie oficială prilejuită de sărbătorirea a 60 de ani de la încoronarea reginei Elisabeta. Într-o rochie nude cu pardesiu subţire asortat şi o pălărie foarte elegantă, Kate a atras toate privirile.
POZE! Ducesa Kate şi Kim Kardashian, două graviduţe sexy
Ceremonia care a avut loc la Westminster Abbey, în Londra, a reunit toţi membri Casei Regale. Prinţul Harry şi viitorul tătic, prinţul William, au fost şi ei foarte eleganţi în costume sobre, potrivite ocaziei.
ducesa kate
Se pare că ducesa a luat decizia de a adopta o tradiţie americană şi în scurt timp va organiza un „baby shower”, o mică petrecere între prietene, unde vedeta este viitoarea mămică, iar invitaţii vin cu daruri pentru bebeluş. Întâlnirea va avea loc la reşedinţa familiei Middleton şi va fi organizată de sora lui Kate, Pippa.
Ducesa Catherine urmează să nască în luna iulie şi se pare că sarcina merge foarte bine, deşi în primele luni au fost mici probleme, Kate fiind internată la un spital din Londra.
ducesa kate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter