Poze: Ducesa Kate, pentru prima dată cu burtica în public

De Erika Chivu, pe

Englezii sunt încântaţi! Ducesa Kate, soţia prinţului William, şi-a scos pentru prima oară burtica în public, semn că sarcina merge bine şi că în curând se va naşte noul moştenitor al tronului britanic.
După ce ducesa Kate a avut probleme serioase cu sarcina, fiind internată din cauza greţurilot, englezii pot în sfârşit să răsufle uşuraţi. Prinţesa a apărut pentru prima dată în public cu o burtică vizibilă, semn că sarcina merge bine şi viitoarea mămică este sănătoasă.
Kate a onorat zilele trecute o invitaţie oficială şi a fost la fel de frumoasă, elegantă şi zâmbitoare ca întotdeauna. Ea a vizitat Casa Speranţei, un centru de tratament pentru dependenţi, unde a stat de vorbă cu angajaţii şi, dacă ne luăm după poze, a primit şi ceva complimente legate de noul ei look.
Nu este totuşi prima oară când îi vedem burtica prinţesei. O revistă italiană a publicat recent o serie de poze paparazzi, făcute fără acordul lui Kate, în timp ce ea se afla într-o vacanţă cu soţul ei, William. În acele imagini, care au stârnit uriaşe controverse privind dreptul la intimitate al cuplului regal, Kate apărea în costum de baie, cu burtica la vedere. Vezi aici pozele cu Kate însărcinată în costum de baie!
ducesa kate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter