Poze: Uite ce frumoasă e ducesa Kate de când e însărcinată

De Erika Chivu, pe

Însărcinată în şase luni, ducesa Kate Middleton arată mai bine ca oricând. E foarte elegantă şi s-a îngrăşat doar câteva kilograme.
Ducesa Kate urmează să nască în luna iulie şi zilele trecute a purtat pentru prima dată o rochie pentru gravide. Având o siluetă subţire şi o burtă destul de mică, până acum a apărut în haine normale, sarcina fiind abia vizibilă.
Însă recent, prinţesa a apărut în rochia bleu de mai sus, o creaţie superbă în care arată în sfârşit ca o femeie însărcinată. Una foarte frumoasă. Deşi a avut probleme de sănătate în primul trimestru, Kate pare să simtă bine acum şi îşi îndeplineşte obligaţiile de prinţesă cu zâmbetul pe buze. Deocamdată nu a renunţat nici la pantofii cu toc, deşi probabil că îi poartă doar la ocazii speciale.
Toată lumea ştie că frumoasa Kate ţinea o dietă strictă şi făcea mult sport înaintea sarcinii. Nu ştim ce mănâncă şi cât de activă este acum, dar cert e că arată foarte bine. Se vede că a luat puţin în greutate, dar cu siguranţă e vorba numai de câteva kilograme pe care le va pierde rapid după naştere.
Uite cât s-a îngrăşat Kim Kardashian de când e însărcinată!
Britanicii aşteaptă cu sufletul la gură naşterea moştenitorului la tron, mai ales că nici Kate, nici William nu au vrut să spună dacă vor avea băiat sau fată.
kate insarcinata

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter