Poze: Cum arată ducesa Kate Middleton la 6 săptămâni de la naştere

De Unica.ro, pe

La nici săptămâni de la naşterea primului său copil, ducesa de Cambridge, Kate Middleton este deja în formă maximă. Iată pozele!
Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a născut pe 22 iulie, dar este deja la fel de frumoasă şi de suplă ca înaintea sarcinii. Weekendul trecut, Kate a avut prima apariţie în public după naştere şi toată lumea a rămas uimită să constate că şi-a revenit complet.
ducesa kate middleton
A purtat blugii skinny în care apărea adesea înainte să rămână însărcinată plus un sacou verde şi sandale cu platformă. E drept totuşi că a şi-a ascuns abdomenul sub un top larg. Cum a reuşit Kate să revină atât de repede la vechea siluetă? Probabil că a ajutat-o mult faptul că a fost activă în timpul sarcinii. Ea a făcut plimbări lungi cu câinele ei şi a mers la cursuri de yoga. Având în vedere că naşterea a fost naturală probabil că ducesa a putut să-şi reia rapid modul de viaţă sănătos şi activ.
ducesa kate middleton
Ducesa a fost împreună cu soţul ei, prinţul William, la startul unui eveniment sportiv foarte important în Anglia. Cei doi au vorbit cu suporterii şi alergătorii de la ultramaratonul Ring O’Fire care are loc pe insula Anglesey, iar William a fost cel care a dat startul competiţiei ce va dura trei zile.
Întrebată ce mai face micul prinţ, George Alexander, Catherine a spus că „E foarte bine, acum e în grija bunicii„. Deocamdată, se pare că bebeluşul doarme bine şi nu îi ţine treji pe părinţi, dar Kate ştie că acest lucru se poate schimba oricând şi e pregătită pentru nopţile albe care pot urma.
ducesa kate middleton

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter