Portret de femeie: Cine este ducesa de Cambridge?

De Sandra S., pe

Ducesa de Cambridge, Catherine Middleton, a devenit membră a familiei regale în urmă cu doi ani, în cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume.
De atunci, ducesa a avut foarte mare grijă de imaginea sa, s-a purtat exemplar la toate evenimentele la care a luat parte, a îmbrăcat hainele demne de o ducesă iar acum urmează să dea naştere moştenitorului tronului. Dar cine era Kate Middleton înainte să devină soţia prinţului William?
Portret de femeie: Cine este ducesa de Cambridge?
Kate a fost cea mai mare din cei trei copii ai familiei Middleton şi a crescut în Berkshire, Marea Britanie, unde părinţii săi deţin o mică afacere. A avut parte de o educaţie aleasă, la Marlborough College din Wiltshire. Ea a reuşit să iasă în evidenţă datorită talentului său sportiv – a fost căpitan al echipei de hochei – dar şi pentru că era una dintre cele mai populare tinere din şcoală.
Portret de femeie: Cine este ducesa de Cambridge?
Ea l-a cunoscut pe prinţul William la şcoala St. Andrew’s, unde au învăţat împreună. Tot în acea perioadă au început o frumoasă relaţie de cuplu, iar în 2006, după ce au încheiat cursurile, Catherine a avut prima apariţie publică la un eveniment la care au participat mai mulţi membri ai familiei regale, inclusiv regina Elisabeta a II-a. Tot după terminarea cursurilor, ea a fost urmărită aproape neîncetat de jurnalişti, datorită apropierii sale de bărbatul ce avea să-i devină soţ.
Portret de femeie: Cine este ducesa de Cambridge?
Un an mai târziu, cei doi s-au despărţit, însă doar pentru câteva luni, timp în care au mai fost surprinşi împreună la diferite evenimente. În 2010, Catherine şi prinţul William au anunţat în mod oficial că s-au logodit, iar un an mai târziu, în aprilie, au devenit soţ şi soţie, în cadrul unei ceremonii incredibil de mediatizate pe întregul glob.
Portret de femeie: Cine este ducesa de Cambridge?
De când a avut loc nunta, s-au răspândit mai multe zvonuri potrivit cărora ducesa ar fi însărcinată, însă abia la sfârşitul anului trecut s-au adeverit, iar acum urmează să nască. Ducele şi ducesa au hotărât să nu afle sexul copilului înainte de naştere, astfel că nu au căutat nici nume pentru bebeluş.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter