Pippa Middleton a născut cel de-al doilea copil. Ce nume va purta fetița

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 martie 2021, 09:04
Pippa Middleton a născut o fetiță. Sora Ducesei de Cambridge și soțul ei, James Matthews, au devenit părinți pentru a doua oară. 

Pippa Middelton (37 de ani) a născut în mare secret o fetiță. O sursă apropiată familiei a declarat pentru publicația Hello! că sora ducesei de Cambridge a născut luni, 15 martie 2021, în jurul orei 4:22.

Citește și: Pippa Middleton, însărcinată a doua oară! Primele imagini cu burtica

„Mama și bebelușul se simt foarte bine. Ea este perfectă, toată lumea este fericită de venirea ei pe lume” – a mai spus sursa.

Pippa Middleton a născut. Ce nume va purta fetița ei

Pippa Midlleton și soțul ei, James Matthews, au ales și numele micuței, care la naștere a cântărit 2 kilograme și 900 de grame. Aceasta se numește Grace Elizabeth Jane.

Elizabeth este un prenume cu o semnificație puternică. Nu este doar numele reginei, ci unul dintre prenumele ducesei de Cambridge, al prințesei Charlotte și al mamei surorilor Pippa și Kate Middleton, Carole. De asemenea, Jane a fost ales probabil din prețuire pentru mama lui James Matthews, Jane.

Citește și: Kate și Pippa Middleton, cele mai frumoase ținute

Pippa Middleton și James Matthews mai au împreună un băiețel, Arthur Michael William Matthews, care s-a născut în octombrie 2018. Micuțul a venit pe lume în Spitalul St. Mary din Londra, același loc în care Kate Middleton i-a născut pe toți cei trei copii ai săi.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter