Piesa vestimentară pe care Kate Middleton o are în garderobă de peste 10 ani. Prințesa de Wales a purtat-o din nou

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 08 februarie 2023, 13:02

Kate Middleton obișnuiește să își recicleze piesele vestimentare favorite, iar pe unele le poartă la câțiva ani distanță.

Prințesa de Wales are în garderobă o haină pe care a purtat-o în urmă cu mai bine de 10 ani.

Kate Middleton, cu o haină pe care a mai purtat-o în 2011

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a lansat un film în colaborare cu realizatorul britanic de radio Roman Kemp ca parte a campaniei Shaping Up pentru a aduce atenția asupra importanței primilor ani de viață. În imagini, cei doi stau de vorbă despre sănătatea mentală, în timp ce se plimbă prin Hertfordshire.

Prințesa de Wales a ales să poarte pentru această ocazie o jachetă „Darwin” semnată L.K. Bennett, piesă vestimentară pe care o are în garderoba sa din 2011.

Kate Middleton a mai purtat această haină de câteva ori: în timp ce își plimba câinele, Lupo, în anul 2012, precum și în timpul unei vacanțe, în anul 2013, potrivit People.

Pe sub această jachetă, Prințesa de Wales a purtat o altă piesă vestimentară cunoscută, un pulover alb, cu model, cu guler înalt. Soția prințului William a mai purtat acest pulover în februarie 2022, când a citit o carte pentru copii, precum și în decembrie 2022, când a decorat bradul de Crăciun înaintea concertului regal de sărbători.

Citește și: Un bărbat a vrut să facă un selfie cu Kate Middleton. Ce răspuns i-a dat Prințesa de Wales / VIDEO

Citește și: Cum reușește Kate Middleton să se mențină în formă: „Sar chiar și în trambulină”

Citește și: Kate Middleton, accesoriul care i-a schimbat întreaga ținută. Oricine îl are în garderobă

Citește și: 7 piese vestimentare low cost, preferate de Kate Middleton

Prințesa de Wales, vizită surpriză la spital

Prințesa de Wales i-a făcut o vizită surpriză la spital, unei femei căreia medicii i-au spus de opt ori până acum că fetița ei născută prematur va muri.

Amaya-Rae s-a născut la 23 de săptămâni, iar medicii nu i-au dat multe șanse de supraviețuire. Mai mult, doctorii le-au spus părinților ei de opt ori că aceasta nu va supraviețui. Dar micuța luptătoare nu a vrut să renunțe la viață și a surprins medicii, ajungând acum la vârsta de 18 luni.

Totuși, fetița încă se află în spital, iar Kate Middleton a decis să îi facă o vizită.

„Catherine a fost atât de drăguță, a ascultat cu atenție povestea Amayei și a părut sincer atrasă de ea și a pus o mulțime de întrebări. Părea îndrăgostită, complimentându-i zâmbetul și ținuta”, a povestit mama micuței, citată de Daily Mail.

„Amaya nu își putea lua ochii de la ea. Cineva ne-a sugerat să o ducem să vadă un show cu prințese Disney de Crăciun, dar am glumit că ea are de-a face doar cu regalități adevărate acum”, a mai spus mama bebelușei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter