Pierce Brosnan, de nerecunoscut la 68 de ani. Actorul a fost surpins la bustul gol pe o plajă din Hawaii

De Unica.ro, pe

Pierce Brosnan (68 de ani) a fost recent suprins de paparazzi, la bustul gol, pe o plajă din Hawaii. Îndrăgitul actor irlandez, celebru pentru interpretarea rolului Agentului 007, James Bond din „GoldenEye”, „Tomorrow Never Dies”, „The World Is Not Enough” și „Die Another Day” s-a bucurat, preț de câteva zile,  de soarele și de valurile din Hawaii, împreună cu cea de-a doua soție a sa, Keely Shaye Smith. Fostul sex-simbol al Hollywood-ului încearcă și astăzi să se mențină într-o formă fizică bună, dar trecerea anilor și-au lăsat amprenata și în cazul lui. În fotografiile paparazzilor, Pierce apare într-o pereche de pantaloni scurți negri cu imprimeu gri și cu ochelari de soare.

Vezi cum arată Pierce Brosnan la vârsta de 68 de ani, pe plajă în Hawaii, în galeria foto de mai jos.

Pierce Brosnan s-a făcut remarcat în lumea filmului după aparițiile sale în serialul “Remington Steele”. Au urmat apoi roluri memorabile în pelicule celebre precum “Mrs. Doubtfire”, “Mamma Mia!”, “The ghost writer” sau “Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief”.

Cel mai recent film în care Brosnan a jucat este “Cinderella”, producție în care interpretează rolul Regelui Rowan. Actorul s-a declarat flatat de acest film.

Citeşte şi: Alexandra Dinu va juca într-un film împreună cu Pierce Brosnan

Citeşte și: Paris Jackson: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

Citeşte şi: Soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan, și mezinul familiei au COVID-19

Citeşte şi: Ce delicatesă locală au fost nevoiți să mănânce concurenții Asia Express în Turcia

„Sunt actor, mi s-a cerut să joc multe roluri și există mereu un factor surpriză în actorie. Am fost flatat pentru că scenariul era atât de bun și distribuția era atât de bogată, de la Billy Porter în rolul zânei și Idina Menzel, care e o putere reală pe Broadway. Și Minnie Driver o joacă pe regină. Noi doi suntem prieteni vechi și revederea pe platourile de filmare a fost o încântare. Așa că m-am simțit confortabil. Am avut încredere în mine. Și mi-a permis să mă întorc în Londra. Îmi place că mă pot întoarce în Londra, pentru că acolo am familie și prieteni”, a spus Brosnan, potrivit foxnews.com.

Tragediile din viața lui Pierce Brosnan

Înainte de mariajul cu actuala soție Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan a fost căsătorit cu actrița Cassandra Harris care, a murit de cancer ovarian în 1991, la vârsta de 43 de ani. Cei doi au fost căsătoriți 11 ani, și aveau un băiețel, pe nume Sean Brosnan. În plus, Pierce adoptaseră doi copii dintr-o relație anterioară a Cassandrei, printre care și Charlotte, care avea 9 ani atunci. În 1987, soția lui Brosnan a fost diagnosticată cu cancer ovarian. După o luptă de patru ani cu boala, Cassandra Harris a murit. Tragedia s-a repetat în 2013, când Charlotte, fata Cassandrei, a fost răpusă de aceeași boală, lăsând în urmă doi copii, o fiică de 15 ani și un băiețel de 8 ani.

Cu Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan are doi băieți, Paris și Dylan.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter