Lista completă a concurenților „Te cunosc de undeva”. Ele sunt vedetele care fac echipă în sezonul 19, la Antena 1 / Exclusiv

De Luciana Polite, pe Ultimul update Luni, 13 martie 2023, 14:52

Filmările pentru sezonul al 19-lea al emisiunii „Te cunosc de undeva” au început deja, motiv pentru care fanii așteaptă să vadă care sunt cele 8 echipe care vor face show la Antena 1. Înainte de a veni anunțul oficial din partea producătorilor, UNICA.RO vă prezintă, în exclusivitate, lista completă a vedetelor care vor trece prin tranformări fabuloase.

În doar câteva luni, un nou sezon „Te cunosc de undeva” va apărea la Antena 1. Jurații emisiunii vor fi acceași ca și în sezonul anterior, respectiv: Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan. Cei patru le vor acorda note vedetelor pentru transformările spectaculoase, în timp ce Zarug le va lua interviuri, iar Pepe și Alina Pușcaș vor prezenta întregul show.

CITEȘTE ȘI: Cupluri surpriză la Te cunosc de undeva!, sezonul 19. „Artiştii se bucură deja de nişte transformări absolut fabuloase!”

Cine sunt concurenții „Te cunosc de undeva”, sezonul 19. Lista completă

Potrivit surselor UNICA.RO, lista completă a concurenților care au acceptat provocarea transformărilor este formată din: Emilian și WRS, Damian Drăghici și iubita sa, Cristina, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Nicole Cherry și Juno, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira, Radu Țibulcă și CRBL, Adda și Radu Bucălae, Misha și AMNA.

Vedete familiarizate cu scena TCDU

Emilian și WRS, care au ieșit învingători în sezonul cu numărul 18, vor să revină în forță în emisiune. Cei doi artiști au câștigat, în 2022, marele premiu de 15.000 de euro și au decis să-l doneze, în totalitate, unei familii nevoiașe.

CITEȘTE ȘI: Cine a câștigat finala Te cunosc de undeva 2022 și marele premiu de la Antena 1. S-au aflat învingătorii sezonului 18

Nici pentru Damian Drăghici nu este prima oară pe scena transformărilor, pentru că în 2022 a venit special ca să-i ajute pe Emi și Cuza. Anca Țurcașiu, Jean Gavril, Nicole Cherry, care a mai participat în 2014, CRBL, primul câștigător al emisiunii, Adda, Misha, dar și AMNA sunt, de asemenea, familiarizați cu platourile de filmare ale Antenei 1.

Când începe noul sezon „Te cunosc de undeva”

La începutul lunii martie, Antena 1 a anunțat faptul că pregătește un nou sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, ocazie cu care prezentatorii emisiunii, Pepe și Alina Pușcaș, au promis transformări de-a dreptul fabuloase. Pe de altă parte, nu au dezvăluit încă data la care producția va apărea pe micile ecrane.

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!”, a spus Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii TCDU.

Pepe: „Se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special”

„Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!”, a mărturisit Pepe, despre sezonul 19 al emisiunii.

Sursă foto: Facebook, Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter