Panică TV: Oana Zăvoranu, o telenovelă şi în viaţa reală şi un schimb de replici spumos

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Este poate cea mai controversată vedetă din România, dar oare cât este de adevărat scenariul pe care îl vinde publicului de câteva săptămâni încoace.
Mulţi o acuză că plânge la comandă şi râde la comandă, însă ea neagă cu vehemenţă acest lucru şi promite că vine cu probe indiferent de subiect. Vorbim despre Oana Zăvoranu, poate singura persoană publică din România care acaparează, în acelaşi timp, spaţiile de emisie ale tuturor show-urilor de tip tabloid.

După o pauză de câteva luni, potopul

După telenovela „Dragoste ca-n poveşti”, în care personaje principale au fost Pepe şi Oana Zăvoranu, a urmat telenovela „Oana în război cu mama”. Acestea au devenit istorie, însă, când în peisajul media a apărut bomba: „Oana şi Pepe divorţează” şi de aici, evident, telenovela „Război pe toate fronturile”. De această dată lista personajelor este mai lungă, avem Pepe, Oana, mama, psihologul, prietena, avocaţii, soţia lui Pepe, naşul şi moderatorii TV.

Pe scurt, viaţa Oanei Zăvoranu şi a lui Pepe a ajuns pe prima pagină acum aproape un an şi jumătate şi nu mai vrea să plece de acolo. După răfuielile din primăvara trecută când el o acuza că l-a înşelat şi ea îl făcea homosexual, lucrurile păreau să se liniştească. Fiecare îşi vedea de viaţa lui, se declarau liniştiţi că au scăpat de tensiune şi promiteau proiecte grandioase din punct de vedere profesional.

Bomba a explodat din nou în momentul în care Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă care este şi însărcinată

După nuntă, Oana Zăvoranu atacă la foc automat. „Raluca Pastramă este urâtă ca un cal”, „Să vedem dacă este copilul lui Pepe” sau „Logic că nu era virgină când a cunoscut-o Pepe, însă lui aşa i-au prezentat-o. Chiar şi Viorel Motoi, zis Gongoi, vicepreşedintele Staborului Ţigănesc, a precizat că Raluca Pastramă nu era virgină. La ţigani nu se vorbeşte despre asta. Dacă o laşi pe una gravidă, trebuie să o iei de nevastă, altfel plăteşti pentru a spăla ruşinea familiei vreo 200.000 – 300.000 de euro. Iar Pepe nu are de unde să dea aceşti bani, aşa că – fiind amândoi ţigani – el a fost forţat să o ia de nevastă”. Acestea sunt o parte din declaraţiile pe care fosta vedetă de telenovele le repetă, aproape obsesiv, de câteva zile încoace.

Dacă cu răul nu merge, poate dacă plângem…

Asemenea rolurilor pe care le-a interpretat în telenovelele care au făcut-o celebră, Oana Zăvoranu a ajuns în punctul în care preferă să plângă, decât să atace. Motivul i-a fost aruncat la fileu chiar de psihologul Veronica A. Cara care a declarat aseară că, de fapt, copilul pe care Zăvo l-a pierdut în urmă cu câteva luni era de fapt al lui Pepe. Ce a urmat? Isterie!

„Nu aveam cum să fiu însărcinată cu Tudy, tehnic eram într-o siguranţă totală. N-aş fi rămas gravidă cu un bărbat pe care abia îl cunoscusem”
, a spus Oana, în direct, la CanCan TV.

„Vanitoasă cum e, nu a admis că suferă, că este umilită. Oamenii aveau impresia că minte. Ea chiar ascundea ceva, am fost şocată să aflu”
, a spus Veronica A. Cara.

„Acum nu mai are nici o importanţă. Nu ţin bărbaţi lângă mine şantajându-i cu copii, sunt prea demnă ca să fac aşa ceva. Nu eram divorţaţi, dar despărţiţi eram. Oricum nu m-ar fi crezut nimeni. Pepe acum află. Nu mai avea sens să-i spun atunci: râdea de mesajele mele, mă dispreţuia. M-am răzbunat spunându-i că e al lui Tudy”, a continuat Oana Zăvoranu.

„Presupusa sarcină nu a existat. Putea fi al lui Tudy. Copilul altuia nu l-aş fi putut creşte niciodată. Nu a fost niciodată însărcinată, iar, dacă a fost, a fost copilul lui Tudy. Chiar şi dacă m-ar fi păcălit, eu n-aş fi putut să cresc copilul lui Tudy. Am stat şapte ani cu Oana, mi-am dorit copii, dar ea nu am vrut, a spus asta în nenumărate rânduri”
, a explicat Pepe.

„Era un argument de împăcare din partea ei dacă ar fi fost adevărat”
, a spus Pepe. „A încercat să îmi spună că nu are o relaţie, dar eu am aflat. Nu am timp de aberaţiile ei, ale mamei ei sau ale psihologului”, a mai transmis Pepe prin SMS.

Făcând un inventar al celor spuse şi întâmplate în războiul Oana Zăvoranu/Pepe concluzia este clară: Unde este dragoste mare, obligatoriu va fi un război pe toste fronturile cu multe victime colaterale.

Ce părere ai despre acest război?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter