Oana Zăvoranu a dat-o în judecată pe Nicoleta Dragne. De ce este acuzată fosta ispită de la Insula Iubirii

De Oana Savin, pe

Oana Zăvoranu a dat-o în judecată pe Nicoleta Dragne. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a povestit ce s-a întâmplat între ele și cum au ajuns în această situație.

După participarea la celebra emisiune de la Antena 1, Nicoleta a devenit una dintre cele mai urmărite vedete din România, pe rețelele de socializare. De curând, ea a intrat într-un conflict cu Oana Zăvoranu și soțul acesteia, Ashraf.

Nicoleta Dragne, dată în judecată de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și soțul ei au dat-o în judecată pe Nicoleta. Mai mult, fosta ispită a fost nevoită să îi plătească vedetei o sumă importantă, fiind acuzată că îi strică imaginea, după ce a postat pe Instagram mai multe articole al cărei subiect principal era Oana.

„M-a dat în judecată cumva că îi stric imaginea. Eu, pur și simplu puneam pe Instagram articole din presă despre ea, nu le inventam sau ceva. Deci dacă cineva i-a stricat imaginea, a fost presa din România, eu doar le-am postat la mine pe Instagram, atâta tot”, a declarat Nicoleta Dragne la Antena Stars, ptotrivit Spynews.

Citește și: Oana Zăvoranu, executată silit pentru că nu i-a plătit despăgubiri Andei Adam: „Mi s-a părut că nu are limită”

Citește și: Oana Zăvoranu, despre zvonul despărțirii de Alex Ashraf: „Pot alege să mă bag în pat cu cine simte inima mea!”

Citește și: Cum și-a pierdut Oana Zăvoranu surorile și bunicii în cutremurul din ’77. „Era agitație, panică, nenorocire!”

Citește și: Nicoleta Dragne, amenințată cu moartea: „Îmi tot repeta că trimitea ea persoane după mine acasă”

Fosta ispită, nevoită să îi plătească daune Oanei Zăvoranu

Instanța a decis ca Nicoleta să îi plătească acuzatoarei sale suma de 1.000 de lei.

„Îți dai seama, pe bune acum, că ce? Că am luat ceva ce scria pe Google. Oriunde scriai „Oana Zăvoranu” apărea articol cu ea. Ea cumva batjocorea femei. Alte femei, mă refer, pentru chestii pe care le făcuse și dumneaei, mă refer la operații estetice și așa mai departe, adică nu era că și cum celelalte femei își făcuse și ea nu-și făcuse”, a povestit Nicoleta Dragne.

„Mi se pare, dacă nu mă înșel, că ceruse să încetez să mai vorbesc despre ea, așa îmi aduc aminte, dar na. Îți dai seama ce sumă mare, 1.000 de lei, voia și ea 1.000 de lei. Să spună mersi că am vorbit despre ea, uite așa mai face și ea niște bani”, a mai spus fosta ispită.

Până în prezent, Oana Zăvoranu nu a oferit nicio informație cu privire la acest subiect.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana Zăvoranu și Nicoleta Dragne

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter