Octavia Geamănu și Marian Ionescu au făcut nunta. Cum a arătat rochia de mireasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 ianuarie 2020, 15:22
Otavia Geamănu și Marian Ionescu au făcut nunta. Cei doi s-au căsătorit religios în acest weekend, la 5 ani de la cununia civilă.

Octavia Geamănu, în vârstă de 36 de ani și Marian Ionescu, 57 de ani, au ajuns în fața altarului. Știrista Antenei 1 și liderul trupei Direcția 5, însoțiți de fiul lor Andrei, în vârstă de 3 ani, și-au unit religios destinele în fața familiei și prietenilor apropiați. Nașii cuplului au fost Dinu Săraru și Ticu Alexe, iar cavaler și domnișoară de oanoare – Cristi Enache prietenul și colegul lui Marian, și sora Octaviei.

Octavia Geamănu a dezvăluit că nunta nu a fost planificată cu mult timp înainte: „La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreun pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru. Nu recomand! A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar îmi lipsea rochia de mireasă simplă şi superbă pe care mi-o doream brusc. Însă, mai mereu, cel puţin în cazul meu, lucrurile se lămuresc. De multe ori chiar în ultimul moment“ – a scris prezentatoarea de televiziune pe conturile de socializare.

Octavia Geamănu a purtat o rochie de mireasă simplă, dar superbă, accesorizată cu voal și șal de blană, dar și cu un buchet de flori de-a dreptul impresionant. Cununia religioasă a avut loc la biserica Bucur Ciobanul din București.

Vezi imagini cu Octavia Geamănu și Marian Ionescu de la nuntă în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter