Opulență și stil acasă la Octavia Geamănu și Marian Ionescu. „N-am apelat la niciun arhitect”. Imagini din vila lor de 400.000 de euro

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 10 mai 2023, 14:40

Octavia Geamănu locuiește cu familia ei într-o vilă superbă amenajată și decorată exact așa cum și-a dorit.

Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1, soțul ei, unul dintre membrii formației Direcția 5, Marian Ionescu și fiul lor, Andrei, stau într-o casă foarte spațioasă, unde există chiar și un studio de înregistrări și un atelier de pictură.

“N-am apelat la niciun arhitect, nu ne-am inspirat din nicio revistă, ci pur și simplu am făcut-o după cum am simțit amândoi.” – a dezvăluit ea, acum câteva luni.

Vila familiei este estimată undeva la 400.000 de euro.

Citeşte şi: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după 7 ani de căsnicie: „Are dormitorul lui. Avem fiecare nevoie de spațiul nostru”

„Pentru mine acasă este mai mult decât un loc, este un sentiment. Oricât de entuziasmată aș fi când plec undeva, nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl am când mă întorc. E cineva care să nu simtă acel ‘Nicăieri nu-i ca acasă!’?” – a transmis Octavia Geamănu pe Facebook, în urmă cu ceva timp.

Vezi în GALERIA FOTO imagini inedite cu superba vilă în care locuiește Octavia Geamănu cu familia.

Soția lui Marian Ionescu spunea în urmă cu câteva săptămâni că nu prea cochetează cu gătitul. Ea a mărturisit că a avut câteva tentative de a găti, la începutul relației cu artistul, dar nu s-au concretizat.

“Nu gătesc, avem pe cineva care vine și ne gătește sau comandăm cel mai des. Nu îmi place să gătesc deloc și nu are rost. Partea bună în toată povestea asta cu gătitul este că soțul meu m-a educat în direcția asta. La început, am avut și eu diverse tentative, am ars oale și mi-a zis: “Iubirea mea, arăți prea bine ca să gătești! Deci ‘bucătăria nu e pentru tine’. Și la mine în bucătărie miroase a bețișoare parfumate”, a declarat Octavia Geamănu, pentru Unica.ro.

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă au terminat de amenajat noua locuință. Cum arată vila lor de 500.000 de euro / Foto

Cu toate acestea, Octaviei îi place să facă prăjituri și implică pe fiul ei în bucătărie.

“Îmi place totuși să fac prăjituri, foarte des fac prăjituri, îmi place la nebunie. Mă pricep să fac orice rețetă, fac de drag și de plăcere deserturi, dar le dau prin cartier vecinilor, îi invit la noi. Nu le mănânc, doar îmi place să le fac. Îmi place ideea de a-mi petrece timpul cu Andrei în bucătărie și de a face ceva cu el, adică să îi fac totuși cunoștință cu bucătăria, că, la un moment dat, se va muta și el singur”, a adăugat ea.

Anul trecut, Octavia Geamănu povestea că fiecare membru al familiei are spațiul lui personal acasă. Jurnalista spune că ea și Marian Ionescu au dormitoare separate.

“Avem fiecare spațiul nostru. Marian are dormitorul lui, iar acesta este dormitorul meu, cu baia mea… spațiul meu personal. La etaj, este atelierul de pictură al lui Marian și dormitorul lui Andrei. Andrei mi-a zis că, atunci când o să crească, spațiul acela va fi doar pentru el și musafirii lui.”, a spus Octavia Geamănu pentru OK Magazine.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter